Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najmanje zaslužan

Rugali mu se zbog tv-debate, ljevičar blizak islamskoj zajednici: Tko je Bećirović i kako je pobijedio

04.10.2022.
u 22:30

Ovaj put Bećirović je imao bolju startnu poziciju jer je iza njegove kandidature stalo još deset opozicijskih stranaka. Iako je ostvario uvjerljivu pobjedu, mnogi će reći kako najmanje zasluga za to ima on sam. Teško da će Bećirović i njegov SDP to priznati, ali čini se kako su mu se ovaj put "zvijezde poklopile".

Ključne riječi

Komentara 5

TA
tabula
14:26 05.10.2022.

Svi bošnjački političari lijevi ili desni su bliski Islamskoj zajednici. Čak je i "hrvatski" novoizabrani član predsjedništva blizak Islamskoj zajednici, jer je agitiran po BiH džamijama.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
07:08 05.10.2022.

Koga briga za Bećirovića. Hrvati imaju svoj put, koji je ispravan i pošten jer samo traže ravnopravnost i od njega neće odustati. Bećirović u svemu tome može samo biti partner ako je pametan !

KO
koraknaprijed
03:20 05.10.2022.

Ne može biti gori od Kakira Izmetbegovića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?