Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVALI BROJNI GRAĐANI

Rotary klub Zagreb organizirao humanitarnu izvedbu Orašara u HNK-u

Foto: Rotary Club Zagreb Agram
1/3
04.12.2022.
u 12:04

Inače, radi se o četvrtoj humanitarnoj predstavi u organizaciji Rotary kluba Zagreb Agram

Rotary klub Zagreb Agram ovoga je petka u HNK u Zagrebu organizirao humanitarnu izvedbu popularne baletne bajke Orašar u kojoj su uživali brojni građani, rotarijanci i njihovi prijatelji.

Ukupan prihod ove, do posljednjeg mjesta rasprodane izvedbe, usmjerit će za stipendiranje učenica i učenika Srednje škole Viktorovac u Sisku koji se školuju za medicinske sestre i tehničare, objavili su u priopćenju. 

Inače, radi se o četvrtoj humanitarnoj predstavi u organizaciji Rotary kluba Zagreb Agram. Tako je 2019. godine, uz Orašara, izvedena i predstava Ciganin, ali najljepši,  čijim je prihodom obnovljeno igralište Osnove škole Grigora Viteza u Zagrebu te podržane druge aktivnosti te škole koja uspješno provodi integraciju djece s teškoćama u razvoju u redovni osnovnoškolski sustav.

RC Zagreb Agram odlučio je nastaviti pomagati srednjoj školi Viktorovac Sisak, ujedno najvećoj školi Sisačko-moslavačke županije, u kojoj se više od 500 učenika obrazuje za brojna zanimanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije