Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbori u americi

Romney na snimci: Obamini birači žive na državnim jaslama

Posljednji nastup Michaela Jacksona
Foto: AFP
1/2
18.09.2012.
u 08:08

Videosnimku snimljenu skrivenom kamerom koja bi mogla našteti njegovim izbornim izgledima u ponedjeljak je objavila ljevičarska internetska stranica Mother Jones

Republikanski predsjednički kandidat uhvaćen je na videosnimci kako otpisuje pristaše aktualnog predsjednika Baracka Obame, odnosno gotovo polovinu američkih birača kao ljude koji žive na državnim jaslama i ne vode računa o svom životu, javlja Reuters. Videosnimku snimljenu skrivenom kamerom koja bi mogla našteti njegovim izbornim izgledima u ponedjeljak je objavila ljevičarska internetska stranica Mother Jones.

– Postoji 47 posto onih koji su s njim, koji ovise o vladi, koji vjeruju da su žrtve, koji vjeruju da vlada ima odgovornost brinuti se za njih – rekao je Romney na snimci snimljenoj prilikom prikupljanja sredstava za njegovu kampanju.

– Moj posao nije da se brinem o tim ljudima. Nikad ih neću uvjeriti da bi trebali preuzeti osobnu odgovornost i brinuti se za svoje živote. Ono što moram učiniti jest uvjeriti 5-10 posto birača koji su neodlučni – rekao je Romney uvjeravajući donatore da mu daju sredstva za kampanju. Snimka je objavljena u nezgodno vrijeme za Romneyja, u vrijeme dok je njegov tim pokušavao umanjiti štetu izazvanu napisima o rasulu u krugu Romneyjevih bliskih suradnika.

 

Komentara 10

Avatar intimus500
intimus500
09:43 18.09.2012.

pa i nije bio daleko od istine!

XP
xPhoto
10:18 18.09.2012.

Nevidim šta je točno krivo rekao. U HR je taj postotak vjerojatno oko 70-80%.

Avatar intimus500
intimus500
13:10 18.09.2012.

18.09.2012. u 12:24h treble je napisao/la: a on kao POLITIČAR živi na čijim jaslama?? On ima pravo a invalidi recimo nemaju. To je otrov republikanske stranke koji šire po cijelom svijetu +++++ pogledaj na wikipedi-u pa ćeš vidjeti da čovjek već ima novaca ... nisu svi kao naše krvopije :()

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije