Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lakovjernost

Rom prevario Makaranku: Dala mu novce i zlato za tjeranje uroka

lisice
VL FOTO
05.09.2012.
u 12:37

Uzeo je zlatni lančić, prstenje i 500 kuna. Zamotao ih u krpu, nešto promrmljao i pobjegao

Državljanin Srbije, Mijodrag J. (57), Rom iz Buvca, prevario je 55-godišnju Makaranku. Pokucao je na vrata njezinoga stana i ponudio joj da će iz njega istjerati uroke ako mu preda zlatni nakit i novac iz kuće. Žena mu je dala zlatni lančić, prstenje i 500 kuna. Zamotao ih je u kuhinjsku krpu, nešto promrmljao i pobjegao sa svežnjem.

Makaranka ga je prijavila policiji koja ga je nedugo nakon događaja pronašla i uhitila i provela kriminalističko istraživanje. Doveden je pritvorskom nadzorniku.

Komentara 18

DU
Deleted user
12:50 05.09.2012.

Ne kuzim, covjek je uroke rastjerao. Zasto li ga terete? Optuziti bi trebalo babu zbog posvemasnje i krajnje gluposti i trosenja love poreznih obveznika.

PA
pancake
12:54 05.09.2012.

rom ju je prevario?! nemojte zezat. pa to je nemoguće.

PE
Pegaz
12:48 05.09.2012.

I ta zena je malo jace pametna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije