Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKO NEĆE MILOM

Roditelji tuže sina i snahu za malo bogatstvo, a razlog je nevjerojatan: 'Naša će bol biti podnošljivija'

Foto: Pixabay
1/2
13.05.2022.
u 13:32

Sanjeev smatra kako im novac pripada jer su puno uložili kako bi svog sina Shreyu (35) učinili poželjnijim mladoženjom. Platili su njegovo obrazovanje, vjenčanje, medeni mjesec, pa čak i auto, a i brak su sami ugovorili.

Sanjeev (61) i Sadhana Prasad (57) iz sjevernoindijske države Uttarakhand tuže svog sina jedinca i njegovu ženu jer im nakon šest godina braka i dalje nisu podarili unuče, prenosi BBC.

Oštećeni par zahtjeva da im se isplati svota od gotovo 650 000 dolara ako par ne dobije dijete u roku od godine dana. Neobična tužba temelji se na "mentalnom uznemiravanju" koje tvrde da su proživjeli.

Sanjeev smatra kako im novac pripada jer su puno uložili kako bi svog sina Shreyu (35) učinili poželjnijim mladoženjom. Poslali su ga u Sjedinjene Američke Države u školu za pilote, što ih je koštalo 65.000 dolara. Nakon što je završio školu, čak je dvije godine tražio posao, tako da su ga i za to vrijeme morali uzdržavati. Osim toga, paru, kojem su sami ugovorili brak, platili su vjenčanje u hotelu s pet zvjezdica, medeni mjesec u inozemstvu i luksuzni auto od 80.000 dolara. 

"Kada budemo imali unuče, naša bol bit će podnošljiva", izjavio je Sanjeev.

"San svakog roditelja jest da postane baka ili djed", komentirao je njihov odvjetnik, "a oni na to čekaju godinama". Sanjeevova i Sadhanina peticija na sudu će se saslušati 17. svibnja, a za sada nema komentara Shreye i njegove žene.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije