Naslovnica Vijesti Hrvatska

Roditelji isplovili brodom sa Šolte, dijete ostalo plakati na rivi

Trajekt je isplovio, a Veselka je nazvala svoje dvije starije djevojčice. One su s plaže dotrčale do svojeg susjeda u Nečujmu koji je došao po uplakanu curicu.
13. kolovoza 2017. u 16:08 15 komentara 10787 prikaza
Trajekt
Foto: Thinkstock

Trajekt "Valun" u petak u 17.34, odvojio se od šoltanskog porta, a na rivi je ostala sama desetogodišnja djevojčica, piše Slobodna Dalmacija.

djevojčica Maddy Osvojila sve Je li ovo najveća domoljupka ikad?

- Dijete mi u šoku plače, ostavljeno, suprug moli posadu da stanu na tren, da iskoči, a i meni je došlo da bacim boršu i skočim u more, rekla je Veselka, majka djevojčice.

Trajekt je isplovio, a Veselka je nazvala svoje dvije starije djevojčice. One su s plaže dotrčale do svojeg susjeda u Nečujmu koji je došao po uplakanu curicu.

- Bogu hvala, sve je na kraju dobro prošlo, ali pitam se zar se nije moglo stati na minutu, samo da jedan zabrinuti tata iskoči svome djetetu - pita Veselka.

Djevojčica pronađena u Sesvetama Zbog utjecaja na svjedoke Roditeljima ostavljene bebe određen pritvor: Majka je i prije ostavljala djecu bez nadzora Djevojčica koja plače RODITELJI U OČAJU Djevojčicu (10) silovao stric: Sud naredio da ne smije pobaciti! Intervju Danijel Despot: Supruzi se pretjerano sviđa sve što radim

VIP izdvaja za Vas

  • Florian Geyer:

    hahaha koja likuša....zaboravila dijete na obali, ali posada kriva....

  • mica1111:

    ...trajekt Valun,a na slici a na slici prekooceanski tanker za naftu...al što bi to trebao razlikovati Večernjakov novinar..;)

  • Neonacionalist:

    S ovim brodom na slici sigurno nisu isplovili , mogli ste staviti sliku nekog Jadrolinijinog trajekta a ne tankera .