Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riječka luka

Zaplijenjeno 45 tisuća šteka cigareta čija je vrijednost 19 milijuna kuna

zaplijena cigareta
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/7
13.03.2015.
u 14:36

Na kontejnerskom terminalu Brajdica u Rijeci carinici i policija u četvrtak su imali dobar "ulov"

Na kontejnerskom terminalu Brajdica u Rijeci carinici i policija u četvrtak su imali dobar "ulov". U redovnoj kontroli robe koja se provozi kroz carinsko područje EU, a time i Hrvatske, otkrili su kontejner pun cigareta.

Zaplijenjeno je 45 tisuća šteka cigareta stranog proizvođača,  marke M&J , čija je vrijednost na hrvatskom tržištu 19 milijuna kuna.  

Više detalja o pokušaju krijumčarenja cigareta preko riječke luke znat će se nakon tiskovne konferencije  zakazane za danas u 15 sati na terminalu .

>> U kontejneru pronašli i zaplijenili više od 10 milijuna cigareta

>> Pronašli 1399 kutija cigareta skrivenih u osobnom vozilu

Komentara 1

Avatar navijač
navijač
10:54 14.03.2015.

Bit ce jeftinih cigara kod carinika jos malo , kad ih "uniste".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije