Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Pao" diler

Riječanin uhićen s 371 grama kokaina

droga (1)
Ivana Ivanović/Pixsell
17.09.2011.
u 13:29

Kod 28 godišnjaka pronađeno sedam paketića droge pripremljene za daljnju prodaju

Mlađi muškarac s riječkog područja, 28 godišnjak, u petak je uhićen i nakon kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljen zbog zlouporabe opojnih droga.

Danas je priveden u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci. Kod 28 godišnjaka koji se policiji učinio sumnjivim pa su ga nedaleko Ravne Gore u Gorskom kotaru zaustavili pronađeno je 371 grama kokaina.

Droga je bila pakirana u sedam paketa svaki težine od oko 53 grama namijenjenih daljnjoj prodaji.

Droga je zaplijenjena, a prociijenjuje se da bi ova količina kokaina na ilegalnom tržištu vrijedila oko 260 tisuća kuna.

Ključne riječi

Komentara 2

TE
tester
13:52 17.09.2011.

vjerojatno su ga presreli na putu za Arenu u Zagrebu

VE
velikazmija
17:13 17.09.2011.

mislim da je tražio program 21 -- teško je to nać većinom je 22 --bez glave -

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije