Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
28.11.2014. u 14:00

I onda čujem riječi Ivane Petrović s Nova TV kako "europejski" kaže "ovo nije prijetnja Srbiji, ovo je pomoć Srbiji". Ironija, je l''

Zar smo i mi izgledali ovako ljutito i bespomoćno, kao što to danas izgleda Srbija. Baš je nekako slično, prije još samo nekoliko godina bilo i nama. Ružili su nas i grdili. Dok se većina Europskog parlamenta priklanjala tekstu rezolucije o Šešelju, a zapravo kritike Srbiji, uslijedila je čudna spoznaja da je RH sada među – pozitivcima. Tek se počinjemo navikivati. I onda čujem riječi Ivane Petrović s Nova TV kako "europejski" kaže "ovo nije prijetnja Srbiji, ovo je pomoć Srbiji". Ironija, je l''. Vidim i njoj je malo čudno, no nastavlja s podukom kako su neki površni Europarlamentarci tek sada spoznali da su Nikolić i Vučić "politička djeca Šešelja". Jasna Paro s HTV-a u sličnom je raspoloženju i govori o "odgajanju" i da je to "Hrvatska prošla". Slijedio je prikaz rijetko viđene izgubljenosti službenog Beograda i njihove obrane; uvredljivo za Srbiju, nije Srbija vreća za udaranje...nešto o "matrici koju bi da nametne hrvatska država". Sad znam kako je bilo Sloveniji kad nas je "odgajala", uz pomoć veće i snažnije europske braće. Značaj i status RH se promijenio otkako smo u EU. A ništa od ove lekcije ne bi bilo da se oko Rezolucije koja toliko ide na živce Srbiji, nije potrudio jedan naš europarlamentarac. Jest, svi su djelovali zajedno, no akciju je inicirao,vodio i diktirao – Andrej Plenković (HDZ). Koji je, u proteklim danima u rezoluciju uložio svu svoju briselsko-strasbursku karijeru. I uspio. I poentirao pred svima govorom "U čemu je problem, Nikoliću...u čemu je problem, Vučiću...". Mislim da smo nazočili rađanju nove političke zvijezde.

PLUS

Hvala RTL-u Danas, jer je dokazao da su konji s Velebita, unatoč snimkama s društvenih mreža – živi, zdravi i debeli. A nose drva zato što su – radni konji.

MINUS

Šteta što niti jedna TV sada nije pustila snimku od prije nekoliko dana, dok je naša MVP, Vesna Pusić još, pitana zašto RH ne reagira na Šešelja odgovarala – a zašto bi?

>>O nastupu u Bujici sve je rekao cerek dr. A. Kovačevića

>>'Šešelj je ratni zločinac. Zlu i mržnji ne treba davati prostora'

Komentara 36

UI
Uvijek_iskreno
14:26 28.11.2014.

Plenković je pametan i sposoban čovjek, ljudi kao on potrebni su našoj državi.

KA
kafka
14:17 28.11.2014.

Bravo Plenkoviću, bravo EU majstore. Tako se to radi. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

EV
Evaluna0309
14:36 28.11.2014.

Pametan, stručan i sposoban čovjek, istinski domoljub koji stalno radi u interesu svoje zemlje. Treba nam više takvih jer nažalost, na vodećim pozicijama ih trenutno nemamo, no nadam se da će se to promijeniti, počevši 28. prosincem ove godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije