Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12.12.2014. u 12:00

Loša je vijest i što godina još nije gotova pa konačni rezultat može biti još gori

Branko Grčić, potpredsjednik Vlade i ministar europskih fondova, nazvao je Kolindu Grabar Kitarović „neupućenom“ i „neinformiranom“ zbog izjave da je Vlada veleizdajnička jer nije povukla ni kune iz fondova EU. Izjava doista nije najpreciznija, otkriva Slobodna pozivajući se na podatke iz rebalansa proračuna, jer je Hrvatska u 2013. i 2014. iz EU povukla 3,7 milijardi, a uplatila 5,4 milijarde kuna, što daje minus od golemih 1,7 milijardi. Loša je vijest i što godina još nije gotova pa konačni rezultat može biti još gori.

Izbornik žali što suci nisu sudili pristrano

Vladimir Canjuga, izbornik hrvatskih rukometašica, nakon debakla na Europskom prvenstvu izjavio je da „suđenje ne bi htio komentirati, jer smo očekivali vjetar u leđa, ali ga nismo dobili“ i najavio ostavku. Ako ništa drugo, trebao bi je dati zbog te izjave.

U Glini bi financirali SNV s jednom lipom

Stjepan Tonković, potpredsjednik Gradskog vijeća Gline, uznemiren polaganjem vijenaca na mjestu ustaškog zločina nad Srbima iz 1941., izjavio je za Novi list da će vijeće donijeti odluku kojom će se zabraniti „provociranje većinskog naroda“. Tonkovića osim vijenaca provocira i financiranje Srpskog narodnog vijeća, za što također ima rješenje. „Oni su ustavna kategorija, a najmanja novčana jedinica je jedna lipa i ako im damo jednu lipu mi ćemo zadovoljiti tu kategoriju“, mudruje isprovocirani Tonković.

Predsjednici stranaka u neskladu s kandidatima

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, govoreći na stranačkoj akademiji u povodu godišnjice Tuđmanove smrti unio je dodatnu zbrku u raspravu o izmjenama Ustava. Karamarko je najavio da će u Ustav „uvesti pojam ‘tuđmanizam’, i to kroz jednu zgodnu formulaciju“. Najava izmjene Ustava u neskladu je s riječima predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović koja ponavlja da narod ne želi promjenu Ustava, nego nova radna mjesta, ali se uklapa u opću političku kakofoniju. Sličan šum u kanalu već smo čuli iz SDP-a gdje predsjednik Milanović docira da „ne može, brate, svakih 10 godina promjena Ustava“, dok njegov predsjednički kandidat Josipović kampanju temelji upravo na – promjeni Ustava.

Komentara 10

BA
barrie54
12:50 12.12.2014.

Poslije njegovog katastrofalnog mandata u ovoj jezivo nesposobnoj vladi trebati će puno hrabrosti stati pred studente i nastaviti predavati. Netko tko svoje znanje nije sposoban primijeniti u praksi ne bi smio educirati nove generacije. Nama trebaju stručnjaci koji će pokrenuti ovu zemlju a ne diplomirani ekonomisti "papagajskog znanja"

DV
djani.vogi
12:46 12.12.2014.

Nija samo Grčić u minusu ...

AN
ancica99
12:40 12.12.2014.

ova cjelokupna vlada je totalno nesposobna, al ovaj Grčić, to je prestrašno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije