Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demantij

Reagiranje Turkish Airlinesa na vijest objavljenju na portalu Vecernji.hr

Turkish Airlines
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
17.01.2017.
u 12:12

U članku je navedena netočna informacija da se radi o teretnom zrakoplovu prijevoznika Turskih Airlines

Odvjetničko društvo Župić & partneri je u ime Turkish Airlinesa reagiralo na članak objavljen na portalu vecernji.hr, a priopćenje prenosimo u cijelosti.

Poštovani,

obraćamo Vam se kao punomoćnici našeg klijenta TURKISH AIRLINES Inc. Co., Predstavništvo u RH, sa sjedištem u Velikoj Gorici, Ulica Rudolfa Fizira 1, a povodom članka objavljenog dana 16.01.2017.g. u 06:58 sati na portalu www.vecernji.hr autora HINA, pod naslovom "Teretni zrakoplov Turkish Airlinesa srušio se u Kirgistanu, stradalo najmanje 37 ljudi".

U navedenom članku navedena je netočna informacija da se radi o teretnom zrakoplovu prijevoznika našeg klijenta Turskih Airlines.

Ovakvi navodi objavljeni na Vašem portalu sigurno su kod mnogih čitatelja uspjeli postići negativan stav javnosti prema našem klijentu, a zbog kojih klijent trpi ogromnu štetu.

Kao pravni zastupnik aviokompanije Turskih Airlines Inc.Co., Predstavništvo u RH, a temeljem čl. 40., 41. i 42. Zakona o medijima, tražimo da se na Vašem portalu odmah po dobivanju ovog zahtjeva za ispravak netočne informacije bez promjena i na istovrijednom mjestu na Vašem portalu vecernji.hr objavi sljedeći ispravak objavljene informacije:

" Suprotno objavljenim navodima na našem portalu dana 16.01.2016.g. u 06:58 sati, teretni zrakoplov prijevoznika ACT Airlines, registracijske oznake TC_MCL na letu iz Međunarodno luke Hong Kong prema Međunarodnoj luci Bishkek Manas, a koji se srušio blizu grada Bishkeka oko 01:40 (po srednjem vremenu), ne pripada Turkish Airlines-u niti je posada istog zrakoplova u bilo kakvoj vezi s Turkish Airlines-om."

Ključne riječi

Komentara 1

RT
ribaric.tomislav
16:10 17.01.2017.

pametni novinar.u suprotnom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije