Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domagoj Validžić

Razriješen pomoćnik ministra zaštite okoliša i energetike, obuhvaćen je proširenjem istrage protiv Rimac

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/3
27.08.2020.
u 14:00

Validžić je s Josipom Rimac u tazbinskom odnosu

Vlada je u četvrtak na zatvorenom dijelu sjednice razriješila pomoćnika ministra zaštite okoliša i energetike Domagoja Validžića koji je obuhvaćen najnovijim proširenjem istrage protiv bivše državne tajnice Josipe Rimac.

Domagoj Validžić obuhvaćen je najnovijim proširenjem istrage protiv bivše državne tajnice Josipe Rimac s kojim je Rimac u tazbinskom odnosu. Validžića se navodno tereti za pogodovanje kroz svoj utjecaj u Ministarstvu zaštite okoliša i energetike da se tvrtki Lager osigura što veća otkupna cijena struje.

Vlada je priopćila da je na zatvorenome dijelu 6. sjednice uputila Ustavnom sudu očitovanje na Prijedlog za pokretanje postupka za ocjenu suglasnosti s Ustavom i zakonom Odluke o produženju roka trajanja posebnih okolnosti (Narodne novine, broj 83/20).

Cjelovito očitovanje Vlade bit će objavljeno uz odluku Ustavnoga suda.

Također, Vlada je odgovorila i na tužbu u upravnom sporu protiv tuženice Vlade Republike Hrvatske.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
14:09 27.08.2020.

a modric iz morha ce biti ravnatelj uprave za financije...protiv njega nema kaznene prijave? da bas ...

CL
Clintistvud
17:55 27.08.2020.

Ma kako ova poštenjačina? Na koju dužnost je dobio unaprijeđenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije