Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nisam nezainteresiran'

Raspudić: Mogao bi biti Mostov kandidat za predsjednika. Milanović? Došao je na naše politike

Zagreb: Sabor o polozaju hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
21.03.2024.
u 23:12

Govoreći o Milanoviću, Raspudić je kazao kako je predsjednik o migrantima poručio upravo ono što je Most govorio mjesecima

Mostov Nino Raspudić gostovao je u RTL-u Danas, nakon što je stranka ranije ovoga tjedna predstavila svog kandidata za premijera na nadolazećim parlamentarnim izborima. Dok je to mjesto pripalo Nikoli Grmoji, Raspudić je najavio kako bi on mogao biti upravo kandidat za predsjednika RH. 

- Sigurno je da nisam nezainteresiran, ostaje vidjeti. Vrlo je moguće da ćemo ići kroz dva, tri mjeseca i na predsjedničke izbore. Mogao bih biti kandidat Mosta - poručio je Raspudić. Govoreći o Milanoviću, Raspudić je kazao kako je predsjednik o migrantima poručio upravo ono što je Most govorio mjesecima. 

- Jučerašnja njegova objava o migrantima je upravo ono što Most govori već mjesecima i godinama i zbog čega smo bili napadani. Danas se Miro Bulj našalio s njim kad su ga pitali - rekao je: 'Dobro došao u Buljovu seosku stražu'. On je došao na naše politike kao puno nekih drugih stvari, pa možemo reći ako se još odrekne queer foruma SDP-a, može doći po Mostovu člansku iskaznicu - poručio je Raspudić. 

Smatra i kako Milanovićev stil komunikacije nije primjeren, no dodao je i kako je trebao izaći s Nezavisnom listom na parlamentarne izbore. Govoreći o potencijalnoj suradnji s SDP-om, Raspudić je naveo par uvjeta.

POVEZANI ČLANCI:

- Ako im je antikorupcija u prvom planu - mogu podržati našeg kandidata i naš program, a ako im u političkoj praksi ta naša vlada bude, ne znam, previše desničarila slobodno je mogu oni srušiti, pa idemo na nove izbore. Ako bude takva situacija da nam budu trebale njihove ruke - kazao je.

>> GALERIJA Milanovićev život u slikama - od malih nogu do političke karijere

Zagreb: Sabor o polozaju hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini
1/42
Ključne riječi

Komentara 22

DM
D'Mich
23:50 21.03.2024.

most mi je uvijek bio simpatičan ali s ovom pričom nisu..Milanović radi kaos a s njim bi oni koalirali. E pa nema nikakve šanse da dobiju moj glas. Jedini razlog ali dovoljan.

BA
barbaizamerike
03:51 22.03.2024.

Raspudicu Raspudicu razocaro si me Znaci ako bude potrebna ruka od SDPa dobro su dosli Fol si neki desnicar i protiv Tite i komunizma i dugo si se furo na tu foru a sa njegovom strankom bi iso u koalicijuju Pao si Mlad si idi na popravni

GL
Glavica
06:28 22.03.2024.

Nino Raspudic hrvatsko strasilo laze mulja godinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije