Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedjeljom u 2

Ranko Ostojić: Linić ne treba više biti član SDP-a

Ranko Ostojić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
01.06.2014.
u 14:44

Ostojić je rekao da se to trebalo odraditi unutar stranke te istaknuo kako nijedan pravi član SDP-a ne može biti imun na to što se odigralo.

Gost današnje emisije ''Nedjeljom u 2'' je ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić. Na početku emisije Ostojić je komentirao konferenciju za novinare koju je prošlog tjedna održao smijenjeni ministar financija Slavko Linić.

- Nakon ovog istupa i svega što je rekao, naravno da Slavko Linić više ne treba biti član SDP-a - kazao je Ostojić nakon što ga je voditelj Aleksandar Stanković pitao treba li Linić, sad nakon svega što je napravio, ostati u SDP-u.

Ikona SDP-a

Ostojić je, javlja HRT, rekao da se to trebalo odraditi unutar stranke te istaknuo kako nijedan pravi član SDP-a ne može biti imun na to što se odigralo.

- Linić je bio sigurna osoba, jedna od ikona SDP-a, stoga je razočarenje još veće - pojasnio je. Dodao je da kao ministar unutarnjih poslova mora naglasiti da njegovo ministarstvo ne vodi kriminalistička istraživanja, dok ne dobiju nalog, ali ako ga dobiju, postupat će se prema njemu bez obzira o kome se radi.

Ostojić je istaknuo da nema istinitosti u tvrdnji kako je bilo tko zlouporabio državne službe. S obzirom na iznesene argumente, ne može reći vjeruje Liniću ili premijeru, ali je ocijenio da Linić ničim nije dokazao svoje navode.

Kritizirao Piculu

Komentirajući izbore za Europski parlament, Ostojić je kazao da je rezultat SDP-a je takav kakav jest jer su građani ocjenjivali rad vlade u tijeku teških, velikih reformi.

Kritizirao je Tonina Piculu jer je, tvrdi, uspjeh na izborima pripisao sebi i svom uredu, a ne stranci koja je u tom smislu odrađivala veliki posao. - Picula je moj frend, ali ne podržavam način kada se iz osigurane fotelje kritizira - kazao je.
 

>>Linić: Država to sam ja, jedino tko odlučuje to sam ja, to je Zoran Milanović

>>Kako je i koliko Linić pomagao Milanoviću da bude još lošiji premijer

>>Milanović o Linićevim optužbama: Javnost ne treba maltretirati. Ispričavam se!

Komentara 102

Avatar Robert28
Robert28
14:51 01.06.2014.

Stankoviću, nakon ovog Milanovićevog sluge, pozovi Linića u emisiju!

VA
varazdinac67
14:53 01.06.2014.

Vrijeme j tebi isto da odes iz vlade,ko gleda nedeljom u dva nek vidi kako mu se pjeneusta kad laze

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
14:27 01.06.2014.

Što prije predsjednički i parlamentarni izbori, da se Hrvatska više ne crveni - od sramote. Josipović, Milanović, Grčić, Jovanović... povijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije