Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ovo je poruka'

Rajko Ostojić: Očekivao sam veću izlaznost i bolji rezultat

Rajko Ostojić
Patrik Macek/PIXSELL
26.05.2014.
u 15:58

Čestitke izbornim pobjednicima, a osobito Mireli Holy. Rezultati provedenih reformi se još ne vide, nema gospodarstva, nema novih radnim mjesta, nema zapošljavanja, istaknuo je Ostojić

- Izbori su završeni. Okrenimo se budućnosti, gospodarstvu i ekonomskom rastu kao i kako pomoći građanima u potopljenim dijelovima Slavonije, rekao je ministar zdravstva Rajko Ostojić komentirajući izborni rezultat SDP-a za EU parlament. Rekao je i da je osobno očekivao bolji rezultat kao i veću izlaznost građana ali i da im je ovo jasna poruka iz koje moraju izvući i određene pouke.

– Čestitke izbornim pobjednicima, a osobito Mireli Holy. Rezultati provedenih reformi se još ne vide, nema gospodarstva, nema novih radnim mjesta, nema zapošljavanja. To je ono što brine sve nas kao i mene. Međutim, već postoje neke naznake gospodarskog rasta i da ćemo ga, sa svim reformama koje smo odradili i proveli, dodatno podignuti te da će doći nova radna mjesta i zapošljavanje, rekao je Ostojić.

>>Plenković: Hrvati vjeruju u EU projekt i vide ga kao šansu za izlazak iz krize

Komentara 8

MX
MXLCLGTG
16:06 26.05.2014.

Vi se vec dvije i po godine okrecete ka naprijed pa zato i ne vidite pustos koju ostavljate i nije ovo opomena ovo vam je znak da cete takvi biti pometeni u povijest.

Avatar kamenjar
kamenjar
16:08 26.05.2014.

Nakon rakije u Vukovarui čudim se da vam je i obitelj dala glas.

BA
barbaizamerike
16:11 26.05.2014.

pogledajte mu sliku pa ko bi njemu dao glas ja nebi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije