Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Član predsjedništva SDP-a

Rajko Ostojić o Facebook-objavi Ranka Ostojića: Uvjeren sam da mu je netko hakirao profil

Rajko Ostojić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
25.01.2016.
u 12:40

- To je unutarstranačka stvar koja se ne iznosi van i zato sam uvjeren da mu je hakiran profil – smatra Rajko Ostojić.

Bivši ministar zdravlja i član predsjedništva SDP-a Rajko Ostojić gostovao je u emisiji Novi dan na N1 u kojoj je govorio o stanju unutar stranke i predstojećim unutarstranačkim izborima.

Rekao je da je SDP već imao nekoliko izbora i iz svih su izašli jači.

– Svrha ovih i svih izbora jest da budu demokratski i da mi kao stranka budemo jači. Završio je jedan izborni ciklus i sada naša baza odlučuje što i kako dalje. To je demokracija. O. K., u nekim strankama toga nema. Kod njih odlučuje njihovo plemstvo. Očekujemo da naša baza kaže gdje se dobro radilo, a gdje se griješilo – dodao je Rajko Ostojić.

Komentirao je i Facebook-objavu njegova stranačkog kolege Ranka Ostojića u kojoj je, podsjetimo, među ostalim pisalo da ''SDP razbijaju pudlice koje se nikada nisu borile za socijaldemokraciju nego samo za svoju guzicu''. 

– Ja sam uvjeren da mu je netko hakirao profil i očekujem da će to demantirati. To je unutarstranačka stvar koja se ne iznosi van i zato sam uvjeren da mu je hakiran profil – smatra Rajko Ostojić.

Upitan zašto Zoran Milanović više ne bi smio biti predsjednik SDP-a, Rajko Ostojić je kazao da su izgubili pet izbora zaredom.

– Dva puta za Europski parlament i sada parlamentarne, za koje je direktno kriv, i lokalne i predsjedničke, za koje je odgovoran po funkciji – dodao je Rajko Ostojić koji će, kako smo već pisali, na skorašnjim izborima za novog šefa stranke podržati Zlatka Komadinu.

>> Maknuo sam se jer ne mogu vjerovati da ste takva bijeda 

>> Žestoki obračun pristaša Komadine s pristašama Milanovića: Izbori za predsjednika SDP-a 2. travnja

Komentara 34

Avatar Pravednik80
Pravednik80
13:12 25.01.2016.

Drznuli se dirnuti i vođu. Ali znaš Rajko, ti si u partiji, a ne stranci. Tamo ljudi ne odlaze, niti su smijenjeni. NIti je Račan maknu, niti Tito.. niti će Milanović. Svi ste sve što je ostalo od Komunističke Partije Hrvatske, a zna se da kod vas nema demokracije na koju se toliko žustro pozivate!

DI
dinamojavolim1
13:08 25.01.2016.

mozda maras?pa on je kralj fejsa

SE
sestrićna
13:15 25.01.2016.

dva hrvata ljuta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije