Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Član predsjedništva SDP-a
Povratak na članak

Rajko Ostojić o Facebook-objavi Ranka Ostojića: Uvjeren sam da mu je netko hakirao profil

- To je unutarstranačka stvar koja se ne iznosi van i zato sam uvjeren da mu je hakiran profil – smatra Rajko Ostojić.

Komentari 34

Avatar Pravednik80
Pravednik80
13:12 25.01.2016.

Drznuli se dirnuti i vođu. Ali znaš Rajko, ti si u partiji, a ne stranci. Tamo ljudi ne odlaze, niti su smijenjeni. NIti je Račan maknu, niti Tito.. niti će Milanović. Svi ste sve što je ostalo od Komunističke Partije Hrvatske, a zna se da kod vas nema demokracije na koju se toliko žustro pozivate!

VL
DI
dinamojavolim1
13:08 25.01.2016.

mozda maras?pa on je kralj fejsa

VL
SE
sestrićna
13:15 25.01.2016.

dva hrvata ljuta...

VL
Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
13:20 25.01.2016.

Drug Rajko zbog ovoga zaslužuje žestoku drugarsku kritiku. Drug Milanović će druga Rajka preko Jutarnjeg lista proglasiti proustašom. Drugarica Milanka će ga preko Indeks portala nazvati frustriranim. Direktno se naređuje drugu Obersnelu da druga Rajka preko fejsa danas nazove štakorom. Drug Maras do sutra mora također preko Fejsa dovesti u pitanje antifašizam druga Rajka i drugarski mu sugerirati da nije dobro da se dijelimo sada kada je partiji najteže. Drug Ranko nema nikakve obveze po ovom zadatku dok se ne otrijezni.

VL
RO
rotšild
13:53 25.01.2016.

Europski povijesni zapisi o Srbima Francuski pisac C. Robert u jednom svom dijelu piše:"Srpski četnici kad su se digli na ustanak... imali su samo jedan cilj, obogatiti se na bilo koji način. Nedostojno je civiliziranog naroda ono što su počinilii četnici kada su ušli u Beograd. Najprije se dadoše na pljačku i otimačinu, a iza toga silovaše žene koje su sreli, a mnoge su iza toga zaklali.One koje nisu htjele priječi na srpsko-pravoslavnu vjeru mučili su nevjerojatnim mukama, dok su im djecu sasjekli na komade". Poznati ruski pisac i povijesničar Solovjev o Srbima i srpskim vladarima zapisao je" da su od cara Dušana do današnjih dana kažnjavali svoje pripadnike režući im jezik, nos, i uši, a često su ih i žive spaljivali". Francuski konzulat u Travniku za vrijeme turske okupacije, poslan od Ministarstva vanjskih poslova iz Pariza, zapisao je:"Srbi su divljaci, nedostojni da žive među civiliziranim narodima. Odrezali su glave tisučama svojih sunarodnjaka jer nisu prihvatili njihovu strategiju koja se sastojala u uništenju svih onih koji nisu bili Srbi.Četnici kad su ušli u Beograd masakrirali su sve građane ne Srbe i sve one koji nisu srpsko-pravoslavne vjere, uključivši i židove. Ovo je od toga datuma prvo ubijanje Židova na Balkanskom poluotoku". Srpski vođa R. Perović slavi četničko koljaštvo i kaže"Povijesna je istina da je po starocrnogorskom shvačanju koljaštvo bila viteška crta". Srpski pisac Živko Pavlović u svojoj knjizi navodi:"Četnik prije svega mora biti ljut i krvoločan, dok se na njegove moralne osobine ne mora osvrtati. Partizani su poslije završetka drugog svjetskog rata napravili genocid nad Hrvatima, ali su znali navoditi svoje spoznaje o četničkom koljaštvu. Partizanski general Kosta Nađ zapisao je:"Ne sjećam se da sam ikada u životu vidio nešto jezovitije od onoga što smo zatekli u Foći.Razularena četnička rulja sve je poubijala. Grad je formalno plivao u ljudskoj krvi. Most na Drini pružao je groznu sliku. Na njemu nije bilo ni jednog pednja koji nije bio natopljen krvlju poklanih. To je bilo stratište nedužnog svijeta, prava klaonica. .Nikome više na Balkanu i Europi nije potrebno dokazivati o srpskoj agresiji na svoje susjede, podlosti, podmuklosti i zločinstvo

VL
RO
rotšild
13:53 25.01.2016.

Europski povijesni zapisi o Srbima U mnogim povijesnim knjigama Europe zapisano je: Grčki pisac Nikita Akonimat koji je dugo vremena posvetio proučavanju Srba, zapisao je u svom djelu"Srbi su uvijek spremni počiniti svake zločine, sa svrhom da zadrže vlast, at, a kao šovinistima nema im para u svijetu" Jedan bizantski pisac je zapisao,"Srbi su narod željan rata, svađe i pljačke". Britanska spisateljica Darhem, nakon svoji putovanja i studija naroda na Balkanu, zapisala je:"Srbi su narod najzaostaliji i u isto vrijeme najmegalomanskijii najšovinističkiji. Često puta njihov ekstremizam graniči sa paranojom" Britanski premijer Winston Churchil na viječanju u Jalti rekao je:"D a se postigne mir i mirnoča u Europi neophodno je razoriti ne samo imperijalizam Njemačke, nego također imperijalistički šovinizam male Srbije" Rumunjski povijesničar Konrad Bercovici zapisao je:"Srbi su nacionalisti, beskrajni megalomani bez vjere, to je najšovinističkiji narod Europe, ako ne i cijeloga svijeta, sa Srbima je nemoguće raspravljati, jer su bez razuma. Njih treba mlatiti jer respektiraju samo silu. . Britanski dnevni list "Manchester Guardian" od od 03. kolovoza 1914. donosi: " Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio" Povijesničar Gathorn Hardy naveo je : D se je sukob sa Srbijom mogao lokalizirati,možemo biti sigurni da bi se pretežne simpatije u Velikoj Britaniji bile za to da se kazne horde nacionalističkih bandi. Sigmund Neumann zapisao je :"Povjest Srbije je beskrajna borba opterečena nasiljem bez granica, nepoznata među civiliziranim zemljama. U toj borbi u kojoj laž, prijevara, izdaja i osveta, ubojstvo i zločin, bijaše priznato kao normalno pravilo, rasla je srpska generacija i četništvo, istomišljenici generala Mihajlovića, pa se tome bez muke može razjasniti politički banditizam koji karakterizira srpske upravljače, političke i vojničke vođe. Grčki znanstvenik George A. Megas posvetio je više godina u proučavanje etike i morala srpskog naroda i zaključio je:" Srpski borac ne pozna teren junaštva. Njemu se dopada brutalne, divljanje, akcije: iskopati očii osakatiti neprijatelja jesu kada nije naoružan i radi bilokakvih motiva " Pisac Friedriendrich Kraus ispitivajuči karakter i nacionalne običaje Srba konstatira:" taj narod nosi u sebi neko ljudožderstvo, jer srpski četnik je spreman opljačkati političkog neprijatelja ili bilo koga drugoga, i prije nego ga ubije izvadi mu oči, odreže mu nos i jezik a kada to ne učini jede ga živa kao da je janje.

VL
EU
eurobanana
13:20 25.01.2016.

Hahahaha prvi pendrek je prvom pendreku hakirao Profil.....ili bolje KGB garavi je prvom pendreku Harakiri Facebook Profil harakirao (nepozeljno hakirao)...........hahahaha

VL
OS
osica
13:19 25.01.2016.

"vic dana." hakeri .

VL
DU
Deleted user
13:18 25.01.2016.

Rajko, Ranku je neko hakirao mozak, uostalom čini se da je to netko učinio i tebi!

VL
OR
orgazam
13:16 25.01.2016.

haha uvjek ispadne neko hakirao profil

VL
Avatar kravata
kravata
13:29 25.01.2016.

Pa gdje je sto ne demantira napisno. Neke stvari je obecavao u roku od dva dana a ni danas nije odgovorio.

VL
Avatar poglavito
poglavito
13:39 25.01.2016.

Ranko Svastičar i Rajko Hakirao su nevjerojatno uvjereni .

VL
LI
livoguza2
13:40 25.01.2016.

Nitko mu nije hakirao. On je takav od rođenja. Za nj ima lijeka samo tamo gdje je bio smjestio g. Franciškovića. Lp.

VL
MM
MMarko657
13:44 25.01.2016.

Ne vjerujem da mu je profil hakiran, ni inače mu pristojnost nije važna u komunikaciji, to je nešto što su ga mama i tata propustili naučiti, sad je kasno.

VL
NI
ninja72
13:36 25.01.2016.

Motorola se naljutila pa hakirala.

VL
KR
kresimirn
13:49 25.01.2016.

i te 2 osobe su bili ministri ?

VL
0
0
13:46 25.01.2016.

Sisari se svađaju čim je pipa presušila...

VL
DI
Diosiario
14:20 25.01.2016.

To Ostoja ranković ne bi, gdje bi se on tako nepristojno izražavao, to je jedan fini i tolerantan čovjek, mudo od motorole, progonitelj i nalagatelj ubojstva generala Gotovine.

VL
DU
Deleted user
14:46 25.01.2016.

Rajko, ne pretjeruj, jer Ranku je možda netko hakirao rakiju.

VL
BR
brojevi
14:51 25.01.2016.

Ranku O. sigurno nije hakiran profil. Njegove izjave su u potpunom skladu sa dosadašnjim prostačkim i maloumnim komentarima. Prije će biti da njegove Facebook-objave daju uvid o pravom mentalnom stanju u SDP-u kao najdemokratičnije partije u galaksiji, kako si to lijepo i bez srama pripisuju.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.