Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO IMENOVANJE

Radovan Fuchs imenovan posebnim savjetnikom predsjednika Vlade

Radovan Fuchs i Andrej Plenković
Matija Habljak/PIXSELL
10.04.2018.
u 15:13

Neće nositi titulu voditelja ERS-a jer nije sudjalovao na natječaju, a postojeći natječaj bit će poništen.

Radovan Fuchs, nekadašnji ministar obrazovanja, bit će imenovan posebnim savjetnikom predsjednika Vlade za koordinaciju rada Ekspertne radne skupine.

Neće nositi titulu voditelja ERS-a jer nije sudjalovao na natječaju, a postojeći natječaj bit će poništen.

Tako je riješen problem s vodstvom u ERS-u budući je prije svega HNS, rezultatom u čiji je prvi plan iskočio Matko Glunčić, zastupao tezu da u Strategiji obrazovanja ne piše da ERS mora imati voditelja, a takvom tumačenju pribjegli su i HDZ-ovi članovi. 

Kako doznaje Večernji list prema postojećoj tablici bodova Matko Glunčić točno je na natječaju ostvario 416 bodova, iza njega slijedi Ivan Prskalo s 369 bodova, a šesta na listi jest Anita Šimić Bitunjac s prikupljenih 127 bodova.

Komentara 3

Avatar Mamlazac
Mamlazac
15:57 10.04.2018.

Dalicki otkaz pa makar i novi izbori!

BI
binki
15:53 10.04.2018.

Ima li netko normalan u tom Hdzu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije