Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Radnik Konstruktora poginuo na gradilištu tunela Sveti Ilija

Sudar u tunelu
Nino Strmotić, arhivska fotografija
23.11.2010.
u 19:30

Danas poslijepodne, oko 15 sati, vjerojatno zbog strujnog udara, smrtno je stradao radnik na gradilištu tunela kroz Biokovo. Više će se znati nakon očevida

U utorak poslijepodne u bikovoskom tunelu Sveti Ilija smrtno je stradao 54-godišnji radnik Konstruktora. Prema prvim informacijama, tragedija se dogodila zbog strujnog udara na južnom ulazu u tunel gdje su angažirani Konstruktorovi radnici. Policijski očevid je u tijeku.

Tunel Sveti Ilija probijen je u siječnju ove godine, a kad bude gotov, Imotska krajina bit će povezana s Makarskim primorjem.

Komentara 4

DI
divljak
21:32 23.11.2010.

Sramoto!!! Rugas se tudjoj nevolji...

OB
-obrisani-
20:47 23.11.2010.

Možda je previše zurio u svjetlo na kraju tunelaaa ?

KR
krka
09:22 24.11.2010.

Čovjek prosto nemože povjerovati kako izopačenih likova ima na kugli zemaljskoj!Ovaj dr.heebrang nije ništa kulturniji od naših, sadašnjih i bivših političara. Čovjek je stradao služeči na pošten način plaču za razliku od mnogih građana koji muljaju na 100 načina, u politici, gospodarstvu, zdravstvu, čak i sa socijalnim pomočima, da se ne priča oko zapošljavanja. Tisuće ih prima naknade za nezaposlenost, a rade na crno, ne plačaju poreze i doprinose, jašuči na leđima poštenih građana-radnika. Sve dno dna smrdljive, ustajale kanalizacije. To je nažalost slika društva u 2010-toj godini. A za sve nam krivi drugi....., samo neznam tko nam je prodal sve te gadarije u kojima tonemo i grcamo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije