Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blokiran račun

Radnici Tvornice ulja Čepin prosvjedovat će u Zagrebu

cepin
Davor Javorović/Pixsell
30.11.2010.
u 11:05

Tvornica ulja Čepin ima 214 radnika i u većinskom je vlasništvu države. Blokiran im je račun, u postupku je ovrha nad udjelima, nemaju sirovina za proizvodnju pa proizvode uslužno, a isplata plaća upitna je.

Javni prosvjed radnika IPK Tvornice ulja Čepin održat će se sutra, 1. prosinca u 11 sati na Trgu bana Jelačića  u Zagrebu, a trajat će do rješenja problema, najavljuje sindikalno povjereništvo tvornice. U prosvjed idu jer Vlada RH, Ministarstvo poljoprivrede i Hrvatski fond za privatizaciju već godinama ne rješavaju problem te tvornice.

Tvornica ulja Čepin ima 214 radnika i  u većinskom je vlasništvu države. Blokiran im je račun, u postupku je ovrha nad udjelima, nemaju  sirovina za proizvodnju pa proizvode uslužno, a isplata plaća upitna je.

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
12:31 30.11.2010.

ako je to tako, onda po ovome vidimo da je bivša SRH bila daleko, daleko uspješnija od HDZ RH, jer ona je tada i stvorila i ispješno vodila sve te tvrtke.

GI
giglibigli
12:51 30.11.2010.

dok je radila tvornica ulja u Čepinu litru njihovog ulja mogli smo kupiti po 7 kuna za litru sad kupujemo litru po 13 kuna kad je na akciji.

OG
Oger
11:31 30.11.2010.

Po tome kako drzava vodi poduzece vidi se sposobnost vlade voditi drzavu. Uostalom nije li drzava dosla u posjed poduzeca time sto ga je oduzela radnicima? Na isti nacin kao sto su 45-te oduzimali vlasnicima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije