Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blokiran račun
Povratak na članak

Radnici Tvornice ulja Čepin prosvjedovat će u Zagrebu

Tvornica ulja Čepin ima 214 radnika i u većinskom je vlasništvu države. Blokiran im je račun, u postupku je ovrha nad udjelima, nemaju sirovina za proizvodnju pa proizvode uslužno, a isplata plaća upitna je.

Komentari 9

OG
Oger
11:31 30.11.2010.

Po tome kako drzava vodi poduzece vidi se sposobnost vlade voditi drzavu. Uostalom nije li drzava dosla u posjed poduzeca time sto ga je oduzela radnicima? Na isti nacin kao sto su 45-te oduzimali vlasnicima.

VL
DU
Deleted user
12:31 30.11.2010.

ako je to tako, onda po ovome vidimo da je bivša SRH bila daleko, daleko uspješnija od HDZ RH, jer ona je tada i stvorila i ispješno vodila sve te tvrtke.

VL
GI
giglibigli
12:51 30.11.2010.

dok je radila tvornica ulja u Čepinu litru njihovog ulja mogli smo kupiti po 7 kuna za litru sad kupujemo litru po 13 kuna kad je na akciji.

VL
OB
-obrisani-
13:07 30.11.2010.

Scenario je jasan. Tvrtku osiromašiti, radnike dovesti u očaj- i onda ju prodati Todoriću za 1 kn, a on će vratii državi dugove. Nakon toga vlada RH, kad se to malo zaboravi ( i to isto Sanader), po tiho se donese odluka, da se oslobodi te obaveze. Taj film je bio sa Beljem, PIK Vrbovcem itd .\"Imamo Hrvatsku\"!

VL
SV
svnedjelja
13:11 30.11.2010.

heheheheehe treba ih pustit da mitinguju sve do penzije, a kucu cveca nesmiju bre nikako zaobici heheehehe

VL
OB
-obrisani-
15:44 30.11.2010.

Na jednoj drugoj temi, o tome koliko ko troši po glavi stanovnika, i gde piše da najviše troše Linhenštajnaci, neko je rezignirano upitao a kog vraga ti Linhenštajnanci proizvode, osim magle. Pa o tome se radi. Ovi uljari u Čepinu treba da prodaju maglu (ako znaju kako, dakako), pa neće u stečaj. A ulje neka proizvodi neko drugi. I pšenicu neka seji glupaci, i neka je melju. Sve to je vodi direktno u gubitke i stečaj. Jedino je magla na ceni. Najbolja se magla proizvodi na Volstritu. Pa onda redom na svim ostalim kockarskim burzovnim stolovima diljem sveta. Hteli ste kapitalizam, evo vam ga. Svi vi ste ste ga hteli jer ste mislili da ćete u kapitalizmu vi biti kapitalisti. A ono cvrc! Samo mali broj je kapitalista a ostali su najamni radnici.

VL
TO
torrente
19:28 30.11.2010.

to ih ono pse to što živi u dvorcu namjerno uništava.imaju jeftinije ulje za 30 % od majmuna.dabogda mu unuci gladni bili,mat er mu pohlepnu.kada se čoban dočepa para uvijek mu je malo.oteo bi ljudima koru kruha iz usta.novinari o o njemu ne smiju pisati(jedino index).od države dobija stotine milijuna kuna godišnje za poticaje ,bez ikakve kontrole.

VL
TO
torrente
19:32 30.11.2010.

puno pozdrava majmunu iz dvorca i njegovoj pohlepnoj obitelji

VL
Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
21:50 30.11.2010.

Privatizacija \"kriva za sve\" ,a ovi su još državna tvrtka,kao i većina onih koji su u problemima,poput brodogradnje npr....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.