Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDJELJNI VEČERNJI

Račanu otkriven tumor još 2003. i zato je otišao s vlasti

\'unutrasnja.......zagreb.......10.05.2003. racan daje izjavu novinarima  nakon zatvorene  sjednice ispred vile weiss foto: igor kralj\'
Igor Kralj/PIXSELL
03.07.2011.
u 07:00

Za dvije operacije nisu znali ni najbliži suradnici. Radimir Čačić danas kaže: Mislio sam da je umoran. Sada mi je puno toga jasnije

Ivica Račan predao je vlast 2003. godine Ivi Sanaderu usprkos realnim šansama da se uz malo borbe na njoj održi. Mnogi promatrači zamjerali su mu mlaku predizbornu kampanju i manjak borbenosti. Sve su to pripisivali njegovu mlakom, mnogi bi rekli, i lijenom karakteru. Nisu znali da je Ivica Račan tada bio teško bolestan.

– Dvaput je operiran nakon odlaska s vlasti. Potkraj 2003. i početkom 2004. godine. Imao je tumore na crijevima, koji su, srećom, bili izlječivi jer su na vrijeme otkriveni, ali situacija je zaista bila teška – prvi put je otkrio tajnu iz očeve prošlosti Ivan Račan.

Tajnu koja može objasniti zašto se Račan nije snažnije borio da ostane u Banskim dvorima, zašto nije žestoko pokušavao spriječiti Ivu Sanadera da dođe na vlast. Znao je da postoji nešto važnije od vlasti. Život, na primjer...

Opširnije o Račanovoj tajni koju potvrđuje i liječnik iz tima koji mu je spašavao život pročitajte u Nedjeljnom Večernjem listu.

Ključne riječi

Komentara 290

OB
-obrisani-
15:14 03.07.2011.

. . ..jos je tu

MI
miso
08:23 03.07.2011.

Zdravstveni karton tako javne osobe trebao bi biti na internetu; posebno njezin psihijtriski dio u aktuelnoj situaciji.

DK
dkatica2
11:34 03.07.2011.

Stipe Šuvar je zaslužan za izgradnju Sveučilišne Biblioteke , Račan je čuvao titove kravice u Kumrovcu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije