Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSKI PREDSJEDNIK POSLAO PORUKU

Putin: Nemamo zle namjere prema susjedima. Preporučio bih im da ne potiču eskalaciju

Foto: Reuters/PIXSELL
1/32
04.03.2022.
u 13:02

– Ispunit ćemo naše obveze i nastavit ćemo ih ispunjavati – kazao je

Ruski predsjednik Vladimir Putin komentirao je aktualne političke događaje na sjednici svoje Vlade i poslao poruku drugim zemljama. Zatražio je od njih da normaliziraju odnose s Rusijom te naveo da će Rusija ispuniti svoje ekonomske obveze u odnosu na druge zemlje.

– Nemamo zle namjere prema našim susjedima. Preporučio bih im da ne potiču eskalaciju i da ne uvode sankcije. Ispunit ćemo naše obveze i nastavit ćemo ih ispunjavati – kazao je Putin, prenosi BBC.

1/47

– Smatram da svi trebaju razmišljati o tome kako normalizirati diplomatske odnose – dodao je.

Ruski predsjednik ponovio je svoje prijašnje tvrdnje kako je sve što je učinila ruska vojska učinjeno "isključivo kao odgovor na neprijateljske poteze protiv Ruske Federacije".

Prati OVDJE sve što se događa u Ukrajini

VIDEO: Vojni analitičar: Rusi su platili stravičnu cijenu za osvajanje Hersona

Komentara 80

BF
bf23
13:05 04.03.2022.

Aha, mirotvorci,ukrajinski gradovi su se zapalili od sreće što ste tamo...

TU
tutic
13:07 04.03.2022.

ukrainci su se napali, razrušili, poubijali, zapalili nuklearku u svojoj državi, ali sad je došao veličanstven putin da ih spasi i hvala mu, a zelinski je fašist i zlikovac

KA
kanal
13:12 04.03.2022.

putin i lavrov prvi prijetili nuklearnim oružjem i to više puta, a u ruskim medijima osvane vijest : "lavrov poručio zapadu da ne prijete nuklearnim bombama da nemaju te zle misli"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije