Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIRE SE MREŽAMA

VIDEO Rusija demantirala fotografije ruskih vojnika: 'Rusofobne tvornice rade dvostruke smjene. Riječ je o srpskom filmu'

A view shows a destroyed school building in Zhytomyr
Foto: VIACHESLAV RATYNSKYI/REUTERS
1/4
04.03.2022.
u 12:37

Neobrađene krivotvorine koriste mediji i objavljuju ih na internetu bez obzira na to jesu li autentične ili nisu, čak koriste i snimke iz filmova kao ''dokaze'', napisali su

Ovih dana društvenim su se mrežama širile snimke navodnih dokaza ratnih zločina koje je počinila Rusija u ratu u Ukrajini. 

Naime, radi se o scenama iz srpskih filmova koje su se objavljivale, a o svemu se oglasilo i rusko ministarstvo vanjskih poslova na čijem je čelu Sergej Lavrov. 

''Rusofobne tvornice lažnih vijesti ovih dana rade dvostruke smjene'', napisali su te objavili i snimku. 

''Neobrađene krivotvorine koriste mediji i objavljuju ih na internetu bez obzira na to jesu li autentične ili nisu, čak se koriste i snimkama iz filmova kao 'dokazima''', napisali su. 

Na snimci su objasnili kako se na fotografiji na Twitteru prikazuje vojnik koji pije pivo dok pokraj njega gore kuće. Kako su napisali, nije riječ o ruskim vojnicima u selima u Ukrajini, već o srpskom filmu. 

>> VIDEO Pogledajte snimke požara zgrade u kompleksu nuklearne elektrane Zaporižja

Komentara 5

NA
najposebniji
13:04 04.03.2022.

Inače rusko mišljenje u ovim vremenima nosi osobitu težinu da je potrebna propaganda...

Avatar Idler
Idler
13:39 04.03.2022.

Ja se bi zabrinul jer vas doživljavaju isto - neobrijani, zmazani, divlji...😁

PI
Pišmevrit
13:30 04.03.2022.

A 8ste su im namjere i nacini djelovanjaa ionako. Cak i izgovori

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije