Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Vidimo se u Sočiju'

Putin lajkao objavu Kolinde Grabar-Kitarović na Twitteru

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/2
Autori: Hina, Vecernji list
05.07.2018.
u 14:54

Zahvaljujući pobjedi naše reprezentacije nad Danskom, Hrvatska će upravo s Rusijom igrati utakmicu za odlazak u polufinale

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović Rusiji je preko Twittera čestitala pobjedu nad Španjolskom kojom su se plasirali u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u nogometu.

Zahvaljujući pobjedi naše reprezentacije nad Danskom, Hrvatska će upravo s Rusijom igrati utakmicu za odlazak u polufinale.

– Čestitke Rusiji na odličnoj igri. Vidimo se u Sočiju – napisala je naša predsjednica te je u svom tweetu označila i ruskog predsjednika Vladimira Putina, a on je njezinu objavu lajkao.

Foto: Screenshot/reuters

Međutim, dvoje predsjednika ipak se neće vidjeti.

Ruski predsjednik Vladimir Putin ne dolazi na četvrtfinalnu utakmicu Svjetskog prvenstva u nogometu između Rusije i Hrvatske koja je na rasporedu u subotu u 20 sati u Sočiju, izvijestio je pak danas Putinov glasnogovornik Dmitrij Peskov.

U Putinovu radnom rasporedu za sada nije predviđeno njegovo prisustvo na utakmici s Hrvatskom, rekao je Peskov.

"Ne, toga putovanja nema u predsjednikovu rasporedu", istaknuo je.

Upitan hoće li on biti među navijačima na olimpijskom stadionu u Sočiju, Peskov je odgovorio je da će "navijati iz Moskve" i da ne može poći na taj put.

 

Komentara 36

Avatar Trgovac
Trgovac
15:07 05.07.2018.

Fora. Bravo Kolinda. Bravo Putin. Lijepo je širiti pozitivu. Dajte malo uživajte u pozitivnim stvarima.

HR
Hrvatska
13:59 05.07.2018.

Nasa kraljica je legenda. Svi prate sta ona radi Putin,Tramp svi! Najboljaa

PP
pp
15:13 05.07.2018.

Rusi su se zbilja lijepo iskazali do sad. Prvenstvo je lijepo i simpatično. Bez ikakvih problema. Nažalost izgubit će od nas u četvrtfinalu ali inače nikakve zamjerke nemam :) Čestitke Rusiji na organizaciji i ponašanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije