Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVLJENA ŽALBA

Pušten mladić koji je neregistriranim BMW-om ubio ženu

BMW
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/2
05.09.2014.
u 18:17

Sutkinja mu je odredila mjeru opreza zabrane upravljanja motornim vozilima

Komentara 19

VA
vanelic
18:53 05.09.2014.

Of kors, očekivano. Što drugo očekivati u truloj zemlji hrvatskoj. Vjerovatno mu je otac ili djed... (dovrši sam rečenicu)

LE
LetecaBarbara
22:13 05.09.2014.

Kad ce konacno clanovi obitelji zrtava ovakvih ubojica uzeti zakon u svoje ruke i ukokati ih? Treba ih cekati i, kad izadu iz kuce, gaziti ih naprijed natrag, naprijed natrag.. dok ne ostane palacinka od njih na asfaltu ispred kuce koju ni 10 godina kise i snijega nece oprati s ceste da podsjeca roditelje tih bestija svaki dan kad izadu iz stana kakvo su cudoviste propustili odgojiti! A i tima sto im kupe/poklone te aute treba polomiti vilice, koljena i sve zube pa da do kraja svog bijednog i nezavrjedenog zivota osjecaju djelic boli koju osjecaju oni koji ostanu iza zrtava

MI
Mirnadob
19:15 05.09.2014.

Jadno li je HR pravosudje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije