Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sastanak partnera

'Najžešće je Martinu Dalić branio Pupovac, ne bi tako ni rođenog brata'

Milorad Pupovac prije tjedan dana bio je na komemoraciji za zrtve ustaskog logora u Jasenovcu
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/3
12.05.2018.
u 11:44

Govorio je da on s Martinom dugo surađuje i da su u korektnim odnosima

U četvrtak je predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac javno tražio sastanak koalicijskih partnera, tvrdeći da Vlada ne smije trpjeti nepotreban politički teret, ali jučer kad su se spomenuti akteri ukupili u Banskim dvorima upravo je on, neslužbeno doznaje Novi list, najljepše govorio o prisutnoj Martini Dalić. 

– Najžešće je Martinu Dalić branio Pupovac. Bili smo iznenađeni s obzirom na ono što je rekao dan ranije. Valjda ni rođenog brata ne bi tako branio. Govorio je da on s Martinom dugo surađuje i da su u korektnim odnosima, prenio je jedan član većinske koalicije detalj s jučerašnjeg sastanka.

Komentara 19

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
12:01 12.05.2018.

Rođenog brata po imenu Vojislav Pupovac, četničkog vojvodu iz SAO Krajine? Od kuda vam to da Poopy ne bi branio rođenog brata, antifašistu samo takvog?

LI
liskovaca
11:49 12.05.2018.

dokazuje svoju vjernost Plenkoviću! Zauzvrat će sigurno nešto tražiti!

Avatar mofo
mofo
12:19 12.05.2018.

Bože mili članka, strava.. dvije rečenice, rekla- kazala...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije