Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EU kampanja

Pupovac: HDZ se vraća u retoriku 90-ih godina prošlog stoljeća

Milorad Pupovac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
11.05.2014.
u 14:27

- Ukoliko dođem u EU parlament bit ću glas tolerancije - rekao je Pupovac.

Milorad Pupovac pozvao je danas na skupu u Karlovcu birače da glasaju za Kukuriku listu i preferencijski glas daju njemu koji je jedanaesti, posljednji na listi. Glas za njega, poručio je, glas je protiv nejednakosti između bogatih i siromašnih koja sve više uzima maha i surovog kapitala.

Pupovac je istaknuo da se na listi nalazi jer je ugledan građanin koji ima podršku svoje Samostalne demokratske srpske stranke, Srpskog narodnog vijeća, Prosvjete, Privrednika, Saveza antifašističkih boraca, nekih manjinskih zajednica i nevladinih udruga koje se bave ljudskim pravima.

Obećao je, uđe li u Europski parlament, iz budžeta koji bude imao zaposliti mlade iz srpske zajednice da steknu iskustvo bavljenja politikom. Kritizirao je i bivše saveznike iz HDZ-a i sadašnje partnere.– Naši partneri nikako da se opamete i shvate da vlast nije samo u tome da je imaš nego da je spretno i uspješno vodiš i radiš što je moguće manje grešaka ako već ne možeš napraviti neki veliki pomak – rekao je Pupovac.

HDZ-u je zamjerio što koristi retoriku iz devedesetih godina i vraća zemlju u to vrijeme

- Ukoliko dođem u EU parlament bit ću glas tolerancije i poštivanja nacionalnih manjina koje predstavljaju Hrvatsku kao zemlju koja s drugim narodima na prostoru bivše Jugoslavije može razvijati dobre odnose i suradnju. Borit ću se i protiv sve većeg jaza između bogatih i siromašnih, te za to da građani Hrvatske budu ravnopravni sa svim građanima Europe - dodao je na druženju s građanima.

>> Pupovac odgovara Sessi: Nisam motiviran niskim porivima već pravednošću

Ključne riječi

Komentara 104

Avatar Matija22
Matija22
14:35 11.05.2014.

Ovaj nemože prežalit krajinu pa non-stop priča o 90-tima

ZA
zarjevazno11
14:44 11.05.2014.

Po mom mišljenju, Pupovac se vraća u tu retoriku, a ne HDZ.

GR
grabice
14:39 11.05.2014.

Ugledan tolerantan a uvijek nas vraca u proslost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije