Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedan teže ozlijeđen

Pucnjava u Švedskoj: Ranjena tri tinejdžera

Illustration - Police
Marijan Murat/DPA
09.12.2023.
u 22:38

Na terenu su patrole koje osiguravaju prostor i razgovaraju sa svjedocima. Zasad nije poznato je li netko uhićen, ali je pokrenuta istraga za pokušaj ubojstva i teška kaznena djela s oružjem.

U pucnjavi u Švedskoj, točnije u Hovsjöu na jugozapadu Södertälje, ranjena su tri tinejdžera. Prebačeni su u bolnicu. Prema prvim informacijama SVT-a ranjeni su tinejdžeri 2006. i 2007. godišta, od kojih je jedan teže ozlijeđen.

Policiju su pozvali građani oko 19 sati misleći da su čuli petarde ili vatromet u blizini."Pronašli smo tri osobe koje su upucane, na otvorenom i blizu jedne druge", rekla je Nadya Norton glasnogovornica policije.

Na terenu su patrole koje osiguravaju prostor i razgovaraju sa svjedocima. Zasad nije poznato je li netko uhićen, ali je pokrenuta istraga za pokušaj ubojstva i teška kaznena djela s oružjem.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Sukob navijača i policije nakon utakmice Lokomotiva - Hajduk

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar marlony
marlony
23:09 09.12.2023.

Protjerat svu gamad kojoj je Švedska dala život a oni pišaju po tome

DU
Deleted user
14:10 10.12.2023.

Anketa koju je provela INSA u ime tabloida Bild pokazala je da 61 posto ispitanika zagovara odbijanje novih migranata iz islamskih zemalja. Mnogi objašnjavaju da se više ne osjećaju sigurno u vlastitoj zemlji i vjeruju da sve veći broj migranata preziru njemačko društvo. Ovakvu zabranu imigracije muslimana podržali su birači iz svih političkih stranaka osim njemačke Zelene stranke, prenosi Remix.

TU
TutoBruto
23:14 09.12.2023.

To su oni sto su preko RH granicu sa BiH prosli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije