Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema ozlijeđenih

Pucnjava na Cvjetnom: Policija odvela muškarca koji je pucao tijekom deložacije

Pucnjava na Cvjetnom zbog deložacije
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/13
10.11.2014.
u 12:07

Nešto iza 12 sati završila je drama na Cvjetnom trgu. Policija je muškarca, koja je na njih i ovršitelje počeo pucati tijekom postupka deložacije, odvela iz stana

Policija je nešto iza 12 sati odvela muškarca koji je jutros tijekom postupka deložacije pucao prema policiji i ovršiteljima.

Deložacija koja je završila pucnjavom dogodila se jutros oko 10.30 sati u Preradovićevoj 4. Kako doznajemo, čovjek kojeg su htjeli deložirati zapucao je prema policiji nakon čega se zatvorio u stan sa ženom i djetetom.

Nakon toga policija je zablokirala cijeli Cvjetni trg, a oko 11.40 na mjesto događaja stigli su pripadnici specijalne policije. Sukladno praksi u ovakvim situacijama policijski pregovarač će vjerojatno pokušati nagovoriti čovjeka koji se zabarikadirao u stan da se mirno preda.

Isto tako, kako doznajemo, prije dva mjeseca prvi puta su ga pokušali deložirati, no taj pokušaj nije bio uspješan.

Na mjesto događaja došao je i Pavle Kalinić, pročelnik Gradskog ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba. Oko 12 sati novinarima je rekao kako je sve riješeno te da nema ozlijeđenih.

>> Traga se za muškarcima koji su pucali u bivšeg boksačkog prvaka

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Komentara 139

Avatar abakus
abakus
11:54 10.11.2014.

Tko ima stan u Preradovićevoj, taj nije sirotinja. Ako se znao zadužiti, trebao bi znati i vratiti. A Pernara i društvo trebalo bi zatvoriti. Divljaci koji samo rade nered.

Avatar aj_ća
aj_ća
11:09 10.11.2014.

Opet Pernar probleme radi..

DU
Deleted user
11:39 10.11.2014.

Sazrjeli plodovi dužničkog ropstva, pljačke, otimačine i bezakonja. Berba postaje sve više krvava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije