Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARI ZNANAC POLICIJE

Pucao po prometnom znaku i to uživo objavio na Tik-Toku

Muškarac pucao na prometni znak iz automatske puške
Foto: PU zagrebačka
1/4
06.02.2023.
u 17:57

Sumnjiči ga se da je, kako kaže policija, na nezakonitom tržištu nabavio automatsku pušku marke Crvena zastava s pripadajućim streljivom. Potom je 1. veljače 2023. u večernjim satima, objavio video odnosno prijenos u živo na Tik-Toku na kojemu se vidi kako iz navedenog oružja puca na prometni znak

Što ti mora biti u glavi da pucaš po prometnim znakovima i to onda objavljuješ na društvenim mrežama, pitanje je koje će se vjerojatno raspetljavati tijekom istrage. No u međuvremenu, zbog toga je uhićen, kazneno prijavljen i pritvoren Kristijan I. (25). Zagrebačka policija sumnjiči ga za nedozvoljeno držanje oružja te oštećenje tuđe stvari, a sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Sumnjiči ga se da je, kako kaže policija, na nezakonitom tržištu nabavio automatsku pušku marke Crvena zastava s pripadajućim streljivom. Potom je 1. veljače 2023. u večernjim satima, objavio video odnosno prijenos u živo na Tik-Toku. Na videu se vidjelo kako iz navedene puške ispaljuje više hitaca na prometni znak na području Dubrave. Oštetio je znak, jer je ga je pogodio više puta hicima iz automatske puške. Nakon što je ispucao, pušku je odbacio u dvorište obližnje kuće.    

Inače, kako se neslužbeno doznaje, Kristijan I. nije nepoznat policiji i pravosuđu. Bio je osuđen za iznudu na godinu dana zatvora, 2021. je uvjetno osuđen, a kako je taj uvjet sada prekršio, uvjetna presuda će mu se vjerojatno opozvati. Prijavljivan je i kazneno i prekršajno i zbog prometne te nasilja u obitelji.

VIDEO Sklonište ne može zbrinjavati neželjene okote kućnih mačaka

Komentara 1

LI
liliZG
11:30 07.02.2023.

da su policajci maštovitiji , samo bi sjedili u uredima i pratili bisere tiktokovaca, instagramera i inih , a onda im došli na vrata i pokupili ih bez previše brige... ti pametnjakovići sami sebe dovedu u gulupost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije