Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARI ZNANAC POLICIJE
Povratak na članak

Pucao po prometnom znaku i to uživo objavio na Tik-Toku

Sumnjiči ga se da je, kako kaže policija, na nezakonitom tržištu nabavio automatsku pušku marke Crvena zastava s pripadajućim streljivom. Potom je 1. veljače 2023. u večernjim satima, objavio video odnosno prijenos u živo na Tik-Toku na kojemu se vidi kako iz navedenog oružja puca na prometni znak

Komentari 1

LI
liliZG
11:30 07.02.2023.

da su policajci maštovitiji , samo bi sjedili u uredima i pratili bisere tiktokovaca, instagramera i inih , a onda im došli na vrata i pokupili ih bez previše brige... ti pametnjakovići sami sebe dovedu u gulupost.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.