Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
majka pretučenog mladića

'Prvi put je otišao na koncert. Skupilo se smeće Zagreba i desilo se ovo'

Foto: Facebook/Snježana Galoić
19.10.2019.
u 17:33

Prvo su napali njegovog prijatelja koji je išao na WC, a onda je moj sin Jurica dobio udarac u glavu - kazala je majka

Za vrijeme jučerašnjeg koncerta Prljavog kazališta u Zagrebačkoj areni netko je ozlijedio mladića (23) koji je na kraju završio u bolnici. Majka tvrdi da ga je netko pretukao, a policija zasad o tome nema nikakvih informacija.

- Moj sin nije ni rabijatan ni agresivan, zanimaju ga ptice i fotografija i prag tolerancije mu je visok. Kako mi je ispričao, kraj njih je bila grupa koja ih je cijelo vrijeme provocirala. Prvo su napali njegovog prijatelja koji je išao na WC, a onda je moj sin Jurica dobio udarac u glavu - izjavila je za 24sata majka Snježana Galoić. 

Kazala je i kako je u bolnici prebačen s hitnog odjela na neurokirurgiju i da je već dva puta izgubio svijest. 

- Sav je natečen i izudaran i jako ga boli. Na sreću nema krvarenja u mozgu - rekla je majka kojoj nije jasno kako nitko od zaštitara nije reagirao na napad. 

Snježana incident nije prijavila policiji, jer su joj u bolnici rekli da kod u takvim situacijama bolnica to sama radi. Međutim, poručuje da u ponedjeljak sama odlazi na policiju.

 

Ključne riječi

Komentara 73

JM
ja-ma
18:52 19.10.2019.

Javila se žena na fejs koja je vidjela što se dogodilo.Mamin sinčić je upalio baklju među hrpom nagužvanih ljudi,žena,male djece i kada nije htio ugasiti nabili su ga.

RD
rdg
18:48 19.10.2019.

Ocevidci dogadjaja tvrde kako je pretuceni mladic palio baklje na koncertu i zbog toga dobio odgojnu...par odgojnih.... Glavno da ga majka proziva cvijecem, a sve ostale smecem, zato i je mladic takav neodgojen...

DU
Deleted user
20:17 19.10.2019.

iskreno radije bih primio duple batine nego da mi mater javno napise da volim pticice i cvijece...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije