Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETRINJA

Uhićeni napadači koji su izboli mladiće i ostavili ih na cesti

Policija - uhićenje
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
19.10.2019.
u 11:31

Policija treba utvrditi tko je od napadača izbo mlade Petrinjce te će njega, ili više njih, teretiti za pokušaj ubojstva.

Policija je potvrdila kako su uhićena četvorica muškaraca starosti od 18 do 53 godine nad kojima je u tijeku kriminalističko istraživanje. Riječ je o više osoba s područja Petrinje i okolice, romske nacionalnosti. U tijeku su pretrage njihovih domova. 

Podsjetimo u petak ujutro oko 3,30 sati, nakon noćnog izlaska napadnuta su u Sisačkoj ulici dvojica mladića, od kojih je jedan aktivni vojnik, u tom trenutku  izvan dužnosti. Nakon napada u kojem je sudjelovalo više napadača, mladići su izbodeni i ostavljeni na cesti. U bolnici su im utvrđene teške tjelesne ozljede, ali nisu u životnoj opasnosti te se oporavljaju od ozljeda.

Policija treba utvrditi tko je od napadača izbo mlade Petrinjce te će njega, ili više njih, teretiti za pokušaj ubojstva.

Ključne riječi

Komentara 39

SH
Shalan
11:35 19.10.2019.

Ne dirajte nacionalne manjine! One su naše blago! Doduše u nekim našim krajevima se stoka naziva blago....

RM
ruzica_mario
11:57 19.10.2019.

ne smiju kazneno odgovarat..to je dio njihove kulture i tradicije..jer ako im ne dopustimo da kolju ljude po cestu znaci da smo fasisti,nacisti i marsovci

LI
lika64
12:31 19.10.2019.

Ako se ne stane konačno na kraj toj bandi, ukinu im se socijalne pomoći, biti će grdih problema. A oni se samo razmnožavaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije