Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemetin

Prvi maj uz radnu akciju za ljepši azil

Foto: Privatni album
1/5
29.04.2018.
u 19:20

Prvomajski piknik u azilu udruge Pobjede počinje u 10 sati, svi dlakavci čekat će u redu za šetnju, a kuhat će se i prvomajski grah

Udruga Pobjede godinama već Prvi maj obilježava radnom akcijom u svom azilu u Nemetinu. Kažu, tako i priliči prazniku rada.

Ako im se pridružite, čeka vas čišćenje, bojanje i uljepšavanje prostora u kojima žive psi na njihovoj skrbi. Dočekat će vas i četveronošci, i to u redu za šetnju i nježnosti. Kuhat će se i kotlić prvomajskog graha. Volonteri pozivaju sve koji žele malo drukčiji prvomajski piknik, a nude im odličan provod u azilu iz kojeg će, obećavaju, otići s pozitivnom energijom solidarnosti i nasmijanih psećih i ljudskih lica.

- Trenutak je to da se prisjetimo borbi iz prošlosti, pokažemo solidarnost sa današnjim borbama i kroz vlastite svakodnevne primjere i alternativu gradimo novi i pravedniji svijet na ruševinama starog. Kako? Kroz zajedništvo, toleranciju, dijalog i suosjećanje s onima kojima je najteže. Pokažimo da želimo pravedniji svijet u kojemu profit nije ispred živih bića. Želimo socijalnu pravdu, mir u svijetu i dostojanstven život za sve. Za ljude i za životinje - ističu volonteri osječke udruge Pobjede .

Prvomajski piknik je u utorak od 10 do 18 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije