Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA S NJIM IMALA PUNE RUKE POSLA

Provalio u stan koji koristi jedna udruga, ukrao laptop pa zapalio stan

provala kiosk
Sanjin Strukić/PIXSELL
12.01.2022.
u 12:18

Sumnjiči ga se za općeopasnu radnju, tešku krađu i oštećenje tuđe stvari, pri čemu je udruga iz Rijeke oštećena za 10.000 kuna. Kolika je šteta od požara utvrdit će se naknadno.

Prikrivanje krađe, obijest, pakost ili ludost. Što je od toga motiviralo 44-godišnjaka da napravi to što je napravio za sada je nepoznanica, no dok se to ne razbistri osumnjičen je za namjerno podmetanje požara 6. siječnja u Kožarskoj ulici u Rijeci.  Kako je priopćila riječka policija, njega se sumnjiči da je 6. siječnja provalio u stan u Kružnoj ulici u Rijeci.

Tim se stanom inače koristi udruga iz Rijeke, a 44-godišnjak je ukrao prijenosno računalo i neke druge predmete. Nakon što je uzeo što je htio, u prostoriji  u kojoj su bile police s registratorima izazvao je požar.  Vatra se proširila prostorijom, zahvatila je namještaj i računalo, ali i krovište. Sumnjiči ga se za općeopasnu radnju, tešku krađu i oštećenje tuđe stvari, pri čemu je udruga iz Rijeke oštećena za 10.000 kuna. Kolika je šteta od požara utvrdit će se naknadno.

Tijekom istrage tih djela, utvrđeno je da je 44-godišnjak počinio još neka. Konkretnije sumnjiči ga se za više krađa i pokušaja krađa. Sumnjiči ga se da je od 23. prosinca prošle godine do 6. siječnja ove godine, u središtu Rijeke provalio u tri osobna vozila iz kojih je otuđio odjevne predmete, obuću, prehrambene artikle, razni alat, alkoholna pića i novce. Također, iz jednog ugostiteljskog objekta, iskoristivši nepažnju osobe koja je na jedan od stolova odložila svoju jaknu i torbicu, otuđio navedenu torbicu s novcem i mobitel.

Nadalje, sumnjiči ga se da je od  18. do 31. prosinca prošle godine, na području Banderova u Rijeci u dva navrata provalio u dva automobila, ali pritom nije ništa otuđio. Ukupna šteta u tim djelima je 36.900 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije