Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INVENTIVNI KRADLJIVCI

Jedan turirao automobil da bi prikrio drugog koji reže katalizatore

automobili
Pixabay/Ilustracija
09.01.2022.
u 11:00

Nakon što bi odrezali katalizator, dvojac bi pobjegao, a katalizatore su prodavali i novac zajedno dijelili. Šteta je 11. 000 kuna.

Dvojica mladića u dobi od 24 godine sumnjiči se za više krađa. Kako je priopćila zagrebačka policija, sumnja se da su između  16. studenoga i 18. prosinca 2021. počinili doista inventivne krađe. Prvo bi se unajmljenim  Peugeotom  zagrebačkih oznaka,  dovezli do automobila koji su bili parkirani na parkiralištima na području Dugava i Utrina. Policija kaže da bi potom jedan od osumnjičenika počeo pritiskati papučicu gasa, odnosno turirao je automobil, proizvodeći veliku buku.

Cilj toga je bio skretanje pažnje eventualnih očevidaca jer je ze to vrijeme, kako se sumnja, drugi osumnjičenik  ručnom auto-dizalicom podizao vozila, zavlačio se ispod njih, da bi potom kružnom pilom rezao katalizatore. Nakon što bi odrezali katalizator, dvojac bi pobjegao, a katalizatore su prodavali i novac zajedno dijelili. Šteta je 11. 000 kuna.

>> Pogledajte: U Zagrebu izgorio dostavni kombi!

ć

 

Komentara 5

KR
Krud
18:24 09.01.2022.

Ne radi li se slučajno o ... ma znate kome?

Avatar Darko zg
Darko zg
21:28 09.01.2022.

za takve stvari trebalo bi, ruke iz udova čupati

SI
sisavac
14:08 09.01.2022.

U arapskim državama bi ih kaznili. Kod nas pomazili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije