Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U MARINI DALMACIJA

VIDEO Izgorjela 20 metara duga jahta: 'Čuo sam jaku detonaciju, vjerojatno je eksplodirala boca plina'

Požar u marini Dalmacija
Foto: Frane Šarić
1/6
11.01.2022.
u 14:56

Zasad nema informacije o ozlijeđenima

U sukošansko bibinjskoj marini Dalmacija danas oko 13 h izbio je požar na 20 metara dugoj skupocjenoj jahti i prava je sreća da jaka bura nije rasplamsala požar prema ostalim jahtama u našoj najvećoj marini.

- Oko 13 sati vatru je ugasilo 11. vatrogasaca iz Zadarske vatrogasne postrojbe a osim nas ovdje i policija. Ipak ja ne bih spekulirao o tome kako je došlo do požara na nama je bilo da ugasimo požar i uspjeli smo spriječiti daljnje širenje vare -rekao nam je glavni Vatrogasni zadarski zapovjednik Matej Rudić.

- Čuo sam jaku detonaciju i najvjerojatnije je eksplodirala boca plina. Tu su bili neki radnici na jahti - rekao nam je jedan djelatnik marine. Zasad nema informacije o ozlijeđenima.

 

Komentara 11

RO
romobil
15:15 11.01.2022.

Sva sreća da nije moja....u protivnom živ bih se pojeo.

DI
dino85
18:39 11.01.2022.

Čudo, da su svi previdjeli skelu oko jahte što je znak da se na jahti nešto radilo. Vjerovatnost da je plin uzrok požara je mala, ima tu još štošta drugoga.

AJ
Admine jebiti zelenski mater.
18:09 11.01.2022.

Tako skupa i dobra Jahtamje i dobro osigurana,tako dace vlasnik veceras trlajti ruke......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije