Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JANKOMIR

U filmskoj krađi otuđeni satovi vrijedni milijune kuna, provalniku stradalo međunožje!

Pljačka
Foto: Snimio čitatelj
1/3
28.10.2017.
u 14:35

Zaposlenica Krone nije se u početku dala uplašiti pa je počela vrištati: “Pljačka, pljačka”, nakon čega ju je jedan od razbojnika udario i gurnuo.

Jučer oko 8.20 sati u Susedgradu u Ulici Jankomir, u trgovini u sklopu trgovačkog centra, dvojica su nepoznatih maskiranih počinitelja uz prijetnju vatrenim oružjem i uporabom tjelesne snage počinila razbojništvo nad 39-godišnjom zaposlenicom i 37-godišnjim zaštitarom i otuđili satove.

Materijalna šteta iznosi nekoliko milijuna kuna, priopćili su iz MUP-a.

Podsjećamo, jedan razbojnik uperio je zaposlenici cijev pištolja u glavu, a drugi je gotovo istovremeno s malenim čekićem u ruci krenuo prema polici na kojoj se nalaze najskuplji satovi. Dogodilo se to u Kroni, trgovini specijaliziranoj za prodaju skupocjenih satova u trgovačkom centru City Center One West

– Zaposlenica je usisavala kad su ova dvojica ušla unutra, mislim da ih zbog buke isprva nije ni čula. Kad je podigla glavu, jedan joj je zaprijetio pištoljem i držao je na oku, dok je drugi čekićem razbio staklo na polici i počeo stavljati satove u nekakvu torbu. Pljačka je trajala oko tri minute, a bilo je tu i vriske i naguravanja i svega –rekla je zaposlenica jedne od obližnjih trgovina i ujedno i očevitkinja samog događaja. Zaposlenica Krone nije se u početku dala uplašiti pa je počela vrištati: “Pljačka, pljačka”, nakon čega ju je jedan od razbojnika udario i gurnuo pa je pala na pod. U tom naguravanju uspjela ga je udariti u međunožje, ali se primirila nakon što joj je razbojnik ponovo zaprijetio.

Komentara 1

IB
istina_boli
07:27 29.10.2017.

Posteno, pljackaju od onog koji ima i previse, a ne od baba koje prosjace po ulici i rovicaju po kontejnerima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije