Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Prošli smo zadnji stupanj inicijacije. Cvrčak iz pjesme od sad cvrčat će i na tavi

27.01.2023. u 15:50

Vjerojatno se nitko nije nadao kako će nam neki birokrat iz dalekog Bruxellesa zavirivati u tanjur i sugerirati nam kako su naše prehrambene navike nešto što se oštro kosi s europskim vrijednostima

Komentara 3

LE
LeonardoGoldman
08:33 28.01.2023.

Siguran sam da ce ‘mali od Brisela’ optuziti sve one koji su protiv mljevenih skakavaca s prilogom od cvrcaka zapravo rusofili.

Avatar spremno zidam
spremno zidam
17:59 27.01.2023.

Vi jedite skakavce. . Ja sam upravo maznuo 2 reš-pečene krvavice s kiselim zeljem i pire krumpirom. Sutra je teleca koljenica a u nedjelju purica s mlincima. A i kum je upravo donio uzorke s kolinja, pa u ponedjeljak pripremamo festu od kobasa i cvaraka…

JA
Jania
13:24 29.01.2023.

Hvala gosp. Ristiću na neumornom upozoravanju na pogubnost progresivističkih 'woke" ideologija koje promiču EU birokrati. Što je slijedeće što nam pripremaju vlastodršci bez izbornog legitimiteta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije