Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ups

Proslavila ih tiskarska pogreška: Pogledajte zašto je ovaj natpis postao hit

Pogreška na natpisu
Foto: Twitter
11.04.2014.
u 14:18

Prilikom tiskanja, slučajno ili namjerno, izostavljen je razmak pa se u natpisu "stvorila" riječ "penis"

Vlasnici puba u engleskom Cornwallu dobili su više nego su očekivali od natpisa koji su naručili, a na kojem stoji obavijest da su nakon nekoliko mjeseci radova opet otvoreni za goste. Iz puba koji se zove "The Wig & Pen" poslali su u tiskaru zahtjev za izradom natpisa da su otvoreni ("The Wig & Pen is open for business").

No, prilikom tiskanja, slučajno ili namjerno, izostavljen je razmak između "pen" i "is" pa je tako u natpisu stajala riječ "penis" (The Wig & Penis open for business). Iako su i sami vidjeli pogrešku, natpis su ipak izvjesili, a nije dugo trebalo da ga zamijete prolaznici i gosti pa su se fotografije brzo proširile društvenim mrežama.

"Zbog radova se činilo kao da pub više uopće ne radi pa smo stavili znak kako bi ljudi znali da nismo zatvoreni. Prvu verziju smo morali vratiti, a druga je imala tu pogrešku, ali više nismo mogli čekati. Bilo je smiješno, ali barem smo privukli pozornost ljudi", rekla je Georgie Robinson koja sa suprugom vodi pub, piše Daily Mail.

>> Novi internetski hit: Pogledajte što je učinio pas kada je vlasnica izišla iz kuće

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar tajar
tajar
15:15 11.04.2014.

Možda bi mogli i Wig & Pen are open for business!

Avatar insideout
insideout
16:00 11.04.2014.

super, samo ja to procito jos jucer u tom istom daily mailu sto ga sad prepisujete. hebo te, mogu li ja biti novinar vecernjeg ja I onako zivim izmedju londona I tampe pa cete imat sve iz prve ruke. necee vam trebat ni oogle translate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije