Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPUŠTAJU PARLAMENT

Propao “povijesni projekt”: Arapi srušili izraelsku vladu, Netanyahu vodi u anketama

21.06.2022.
u 23:04

Ovo je divna vijest za građane Izraela. Vlada koja je ovisila o pristašama terora, koja je izdala sigurnost građana Izraela, ide kući

Ključne riječi

Komentara 2

MA
markecb
14:51 23.06.2022.

Šta se ima ikada čuditi kako se veliki igraju životima i sudbinama malenih.? To rade od pamtivijeka a raditi će i u budućnosti. Tomu se čude samo oni koji nisu baš učili kroz školu pa su osuđeni na repeticije...

Avatar nekakav
nekakav
13:44 22.06.2022.

Igrokaz ide dalje. Okupacija palestine, sirije, se nastavlja. Zašto se izraelu ne uvode sankcije zbog napada na okolne države, uzimanje teritorija? Slušam razloge, da se nasmijem malo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?