Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprez

Pronađena salmonela - povlače se pileća prsa LeVida

piletina
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
26.04.2017.
u 16:52

Proizvođač zamrznutih pilećih prsa je LeVida Coasul Cooperativa Agroindustrial, Rua General Osório, Paraná u Brazilu

Ministarstvo poljoprivrede obavijestilo je danas potrošače o povlačenju i opozivu zamrznutih pilećih prsa LeVida, težine dva kilograma, polovice bez kosti i kože, datuma proizvodnje 8. prosinca. 2016., zbog utvrđene prisutnosti bakterije Salmonella spp.

Inspekcijskim nadzorom veterinarske inspekcije utvrđeno je da se proizvod nalazi na tržištu Hrvatske, a distribuiralo ga je prehrambeno trgovačko društvo Euro Alfa, Radnička cesta 202, kaže se u priopćenju.

Ministarstvo poljoprivrede obaviješteno je 24. travnja da je tijekom službene kontrole u Češkoj u tom proizvodu utvrđena prisutnost bakterije Salmonella spp. Detalji o povratu proizvoda dostupni su na službenim stranicama distributera.

Proizvođač zamrznutih pilećih prsa je LeVida Coasul Cooperativa Agroindustrial, Rua General Osório, Paraná u Brazilu.

>> Naređeno povlačenje s polica: Pronađena salmonela u pilećim prsima

>> Oprez: u mljevenome mesu utvrđena salmonela

Komentara 1

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:57 26.04.2017.

kupujte hrvstsko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije