Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obavljen obavijesni razgovor

Pronađena 15-godišnjakinja iz Bjelovara. Policija: Svojevoljno je otišla od kuće

policajac
Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija
08.01.2022.
u 14:49

Jučer, 7. prosinca u 16 sati na području Policijske postaje Đurđevac, policijski su službenici pronašli nestalu 16-godišnjakinju te je u nazočnosti djelatnice Centra za socijalnu skrb Bjelovar obavljen obavijesni razgovor na okolnosti njenog nestanka te je utvrđeno da se radi o samovoljnom udaljenju

Nakon što je Indira Radanec nestala bez traga 2.siječnja, PU bjelovarsko-bilogorska danas je obavijestila da je pronađena te da je svojevoljno otišla od kuće i odlučila isključiti mobitel. Službeno priopćenje PU bjelovarsko-bilogorske prenosimo u cjelosti.
Policijski službenici pronašli nestalu 16-godišnjakinju
 
U nedjelju 2. siječnja, policijski službenici Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske zaprimili su prijavu nestanka 16-godišnjakinje, koja se udaljila s adrese prebivališta. Policija je odmah započela s poduzimanjem intenzivnih mjera traganja u koje su bili uključeni policijski službenici triju policijskih uprava: Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, Policijske uprave koprivničko-križevačke i Policijske uprave virovitičko-podravske.

Jučer, 7. prosinca u 16 sati na području Policijske postaje Đurđevac, policijski su službenici pronašli nestalu 16-godišnjakinju te je u nazočnosti djelatnice Centra za socijalnu skrb Bjelovar obavljen obavijesni razgovor na okolnosti njenog nestanka te je utvrđeno da se radi o samovoljnom udaljenju.

Ključne riječi

Komentara 8

MO
modovisisajteMaraschino
16:54 08.01.2022.

Rekao sam ja da treba tražiti kod dečka.

FA
FantaOrange
15:31 08.01.2022.

U naslovu piše da ima 15, a u tekstu 16 godina

BA
Barbasmora
15:08 08.01.2022.

Nasa lipa Domovina je sigurna! Bogu hvala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije