Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMILA SITUACIJA

Obitelj policiji prijavila nestanak kćeri Indire (15), ona se javila SMS porukom?

Foto: PIXSELL/Bjelovar.live
1/2
05.01.2022.
u 18:07

U slučaju da imate informacije koje bi mogle pomoći pronalasku 15-godišnje djevojčice, obavijestite najbližu policijsku postaju

U nedjelju, 2.siječnja, nestala je 15-godišnja Indira Radanac iz Prgomelja, mjestu nadomak Bjelovara. Nestanak je prijavljen PU bjelovarsko-bilogorskog, iako se djevojka javila roditeljima i kazala im da je otišla i da ne planira vraćati. 

Njen otac Nenad u očaju je zatražio pomoć od lokalnog portala bjelovar.live kojima je ustupio fotografiju nestale kćeri i ispričao što se dogodilo prije nestanka. 

- Indira je otišla kod susjede koja stanuje u drugoj kući od naše. Išla je odnijeti kutiju od jaja. Međutim, do susjede nije stigla i to smo naknadno doznali, a od tada joj se gubi svaki trag – kazao je utučeni otac Nenad.

Otac je opisuje kao djevojku visoku 160 centimetara koja ima kestenjastu, ravnu kosu, zelene oči, sitnije je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu od skaja s kapuljačom, ljubičaste tajice i visoke tenisice zlatno-bijele boje.

Zabrinuti roditelji

Razgovarali smo s majkom nestale djevojčice, Dijanom Radanac, koja nam je otkrila nove informacije vezane uz nestalu Indiru. Naime, manje od sat vremena od nestanka Indira je poslala poruku u kojoj piše da je otišla kod dečka i da se ne planira vraćati doma. Njena majka, pak, ne vjeruje u to i želi pronaći dijete zbog čega su kontaktirali policiju.

- Dan je bio kao i svaki drugi, svi smo bili skupa, zezali se, imamo i malu bebu od godinu dana. U jednom trenutku smo krenule ispeći kolač i shvatile da nema jaja i Indira je rekla da će otići do susjeda po par jaja pa će ona pohati meso, dok ja pečem kolač- zabrinuto nam priča Dijana.

Kada se Indira nije vratila u roku 20 minuta, svi članovi obitelji krenuli su u potragu. Susjeda kod koje je trebala ići po jaja tvrdi da se nikada nije niti pojavila.

-To ponašanje ne nalikuje na moju Indiru, ona kada i do trgovine ide šalje fotografije Ili poruke, uvijek je na vezi. Inače, Indira je jedno od devetero djece ove obitelji, a ovo je prvi put da im se dogodio nestanak. 

VIDEO: Menadžerica kluba u kojem je bio Periš: 'Otkad je nestao, ne radimo. Njegov otac nam je došao u nedjelju'


 

Komentara 8

SK
skupiduša
20:26 05.01.2022.

Koji nepismenjak, autor ovog članka, ne zna padeze, imenicu kći proći kroz padeze, sam naslov bode u uši.

DU
Deleted user
18:10 05.01.2022.

Uštrojiti, ponekad treba one koji "štancaju".

MO
modovisisajteMaraschino
17:52 05.01.2022.

Tražite kod dečka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije