Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO JE OZLIJEĐENA

Pronađen vozač koji je autom udario 14-godišnjakinju i pobjegao

Policija/Ilustracija
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
04.12.2018.
u 16:10

Djevojčici je pružena liječnička pomoć, teže je ozljeđena

Danas je u zagrebačkom kvartu Trešnjevka priveden vozač, koji je optužen da je u četvrtak osobnim automobilom udario maloljetnu pješakinju na obilježenom pješačkom prijelazu. 

Nesreća se dogodila u Baštijanovoj  ulici u večernjim satima, a vozač je pobjegao s mjesta događaja. Pritom nije pomogao mladoj pješakinji, niti pozvao policiju. Poznato je da je vozač upravljao osobnim automobilom marke Opel Corsa, starijim modelom, tamnije boje.

Nakon opsežne istrage II. postaje prometne policije Zagreb, vozač je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Dijete je teže ozlijeđeno, a liječnička pomoć pružena joj je u Klinici za dječje bolesti Zagreb. Od siline udara djevojčici je slomljena potkoljenica, a imala je i površinsku ranu na glavi.

Ključne riječi

Komentara 20

BL
bljak007
16:15 04.12.2018.

E ove što bježe najstrože kaznit.

DU
Deleted user
16:19 04.12.2018.

Od četvrtka do danas je imao dovoljno vremena da razmisli i preda se. Prema tome: pokušaj ubojstva prvog stupnja.

GR
gragakarlovac
17:20 04.12.2018.

koja ciganija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije