Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Promjene izbornih jedinica: 'To je opet prevara Ustavnog suda i građana te prikrivanje pravog stanja'

25.05.2023.
u 15:50

Upozoravamo na ozbiljne nedostatke Vladinog modela jer dodatno narušava ionako teritorijalno nelogičan izgled izbornih jedinica frankenštajnski spajajući Pag i Petrinju, Vir i Kutinu, Osijek i Koprivnicu u istu jedinicu te zadržavajući podjelu Zagreba u više izbornih jedinica. U određenim dijelovima, ovaj model je čak i regresija dosadašnjeg modela - naveli su u GONG-u

Komentara 23

Avatar R2D2
R2D2
17:02 25.05.2023.

Gong nije nikakvo nepristrano i objektivno tijelo, pa je prema tome njihovo mišljenje potpuno irelevantno. Dapače, vrlo očigledno drže svoju "levu" stranu.

ZA
!zagreb!
17:08 25.05.2023.

Zašto Hrvatska nije kedna izborna jedinica. Svaki glas onda vrijedi jednako. Nije da nas je 50 mil u državi. Lokalni izbori za lokalne šerife i to je to.

JU
juma
00:03 26.05.2023.

Gong se davno sam diskreditirao kao neka neovisna organizacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije