Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA KOD IVANIĆA

Pijani mladić (19) BMW-om se zabio u betonski most, ozlijeđeno i petero maloljetnika

Prometna policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL Ilustracija
1/3
06.02.2023.
u 10:52

Pijani vozač se kraj Ivanić Grada zabio u betonski most dok je prevozio maloljetne putnike. Svih šest osoba je ozlijeđeno, a jedna maloljetnica pretrpjela je teže ozljede.

Na području Ivanić Grada je u prometnoj nesreći lakše ozlijeđeni vozač i četiri maloljetna putnika, a jedna maloljetnica teže. Nesreća se dogodila u nedjelju oko 1 ujutro. 19-godišnji vozač je pod utjecajem alkohola prebrzo skrenuvši u zavoju izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u suprotni trak i potom se zabio u betonski most od kojeg se automobil odbio i poletio u zrak. Nakon nesreće pružena im je liječnička pomoć, a djevojka koja je pretrpjela teže ozlijede prevezena je u KBC Zagreb.

Vozač (19) je pod utjecajem alkohola od 1,38 g/kg upravljao je osobnim automobilom marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka u kojem je uz njega bilo petero maloljetnih putnika. Kretao se kolnikom Graničarske ulice kroz mjesto Sobočani u smjeru sjevera. Kod kućnog broja 6, nije brzinu kretanja vozila prilagodio uvjetima na cesti. Došlo do zanošenja zadnjeg djela vozila i prešao u trak suprotnog smjera.  Nastavio se kretati i udario u betonski most, nakon čega se od siline udara vozilo odbilo i podiglo u zrak, a potom se zaustavio.

>> VIDEO: Nova Gradiška: Mjesto prometne nesreće u središtu grada

 

Komentara 3

Avatar HajdukLika
HajdukLika
11:58 06.02.2023.

Več 25 godina vozim BMW-e, ali percepcija mnogih sugrađana u tu marku i mišljenje da si u BMW-u van zakona fizike su u najmanju ruku fascinantni …

DU
Deleted user
12:13 06.02.2023.

Koji to BMW po redu? Šteta auta, nije mi žao tenkrea. Klinci koji sjedaju u takav auto, nisu svjesni da treba odvoziti jako puno km, da bi znali uopće čemu takav auto služi. Ali eto, već puno puta viđeno i pročitano, nemreš ti Balkan iz odgoja iskorijeniti, nema šanse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije