Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usporeno se vozi

Vozači, budite strpljivi: Kolona na Lučkom 12,5 kilometara

Gužva na Lučkom
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/5
15.07.2017.
u 14:05

Vozi se usporeno i u koloni u pokretu između naplatnih postaja Lučko i čvora Bosiljevo 2

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora i obrnuto prema unutrašnjosti kao i u priobalju. Na autocestama su česti kraći zastoji u blizini odmorišta i čvorova pa vozačima savjetujemo da održavaju sigurnosni razmak između vozila. Vozi se usporeno i u kolonama u pokretu na autocesti A1 između naplatnih postaja Lučko i čvora Bosiljevo 2 u oba smjera te između mosta Maslenica i tunela Sveti Rok u smjeru Zagreba. Pojačan je priljev vozila i u većini trajektnih luka, javlja HAK.

Na izlasku s autoceste kod naplatnih postaja Lučko u smjeru Zagreba kolona je duga oko 12,5 km. Kod naplatnih postaja Trakošćan u smjeru Zagreba kolona je duga oko 1,5 km. U zoni radova kod čvora Kraljevečki Novaki u smjeru Varaždina kolona je duga oko 1 km.

Na otoku Krku prema kopnu kolona je duga oko 2 km, a u smjeru otoka Krka oko 1 km.

Zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija stvorila se kolona duga 5 km koja se dijelom proteže i na Istarski ipsilon.

Gužva na Lučkom
1/14

Kolona vozila prema GP Pasjak duga je oko 4 km.

Zbog bure, na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila).

Gužva na Lučkom
1/8

Komentara 21

ST
Stipan
09:01 15.07.2017.

Treba uvesti vignete pa neće biti ovog cirkusa.

OV
Ovozemaljski
09:14 15.07.2017.

Samo je kod nas srednji vijek sto se tice naplate cestarine. Maknite rampe i uvedite vinjete.

LO
Long
10:31 15.07.2017.

15 km

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije