Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požeška biskupija

Proglašen dan molitve i prikupljanja pomoći za migrante

biskup Antun Škvorčević o referndumu
Foto: Dušan Mirković /Pixsell
03.09.2015.
u 10:56

Požeški biskup Antun Škvorčević proglasio je nedjelju, 6. rujna za dan molitve i prikupljanja milodara za migrante u svim župama ove biskupije

Požeški biskup Antun Škvorčević proglasio je nedjelju, 6. rujna za dan molitve i prikupljanja milodara za migrante u svim župama ove biskupije. 

Na svršetku svih svetih misa vjernici će moći ostaviti svoj novčanih prilog za izbjeglice s Bliskog istoka i Afrike.

– Rijeka nesretnika prolazi i kroz naše susjedstvo, gdje se minulih tjedana odvija drama ljudi koji proživljavaju teške trenutke, nerijetko bez najosnovnijih potreba, vode i hrane. Svi oni kucaju i na naša vrata, trebaju našu potporu. Pomozimo im – pozvao je Škvorčević.

>> Očekuju med i mlijeko, ali se u EU neće snaći

Komentara 1

KR
krtica
04:08 04.09.2015.

bolje bi bilo da ste proglasili dan molitve i prikupljanja pomoci za hrvatske branitelje koji jos nemaju kolica, stule, proteze, koji ne mogu raditi i djecu svoju hraniti! biskupe, bliza je kosulja od kaputa!!! najprije podmiriti svoje i onda pomoci drugima! ne vadi zalogaj iz usta domace djece!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije